Solstorm mot jorden som kommer: Här är vad som kan hända

Sedan en tid tillbaka har vi varit vana vid att bara identifiera och oroa oss för de fenomen vi upplever. Helt klart, som alla vet, utanför planeten Landa det finns ett helt och gränslöst ekosystem som är universums. Nära vårt solsystem och då finns det många andra situationer som kan uppstå, precis som forskare beskriver.

De senaste nyheterna skulle röra en ny solstorm, som experter tror bör komma i form av en geomagnetisk storm. I det här fallet skulle man börja med den officiella rapporten National Oceanic and Atmospheric Administration. Det skulle vara ett mycket återkommande fenomen, som sakta ökar både volym och hastighet. Den senare skulle sättas till cirka 1,6 miljoner kilometer i timmen, efter några fenomen som inträffade nära solen. En sådan händelse inträffar direkt efter några solflammor, vilket resulterar i utvisning av koronal massa.

Solstorm: vad som kan hända och vad som med största sannolikhet kommer att hända

Många efter att ha läst den första delen av denna nyhet kommer att undra vilka effekterna av denna solstorm kommer att bli på vår planet. I verkligheten bör vi inte oroa oss för mycket, även om vissa konsekvenser kan uppstå inför sådana händelser.

Detta kommer inte att vara fallet, men en geomagnetisk storm kan också resultera i en världens blackout. I det här fallet kommer dock troligen, efter att stormen kommer i kontakt med vår atmosfär, ett fenomen som är synligt framför allt vid polerna att genereras. Vi pratar omnorrskenvilket är en av allas önskemål.

Relaterade Artiklar

Back to top button