Solstorm: Höghastighets solvind som kommer till jorden

I flera dagar har vi pratat med dig om en solstorm med allmän blackout el ingår. A naturligt fenomen vilket oroar många. Visserligen är vi i ögat av en solstorms orkan, men vi får inte fastna i panik. Vad vi vet är att det kommer Landa en ström av solvind hög hastighet. För att lugna sinnena, låt oss tillsammans ta reda på vad de kommer att vara konsekvenser av denna händelse.

En solstorm kommer till jorden

Är du redo för solstorm som är på väg att påverka med jorden som överväldigar den elektromagnetiska vågor, Röntgen Och Gammastrålar? Sade sålunda skulle det tyckas väntan på en katastrof. Det är faktiskt ett ganska tyst fenomen som genererar bara ett fåtal oro.

Att ha larmade hela världen var väderprognoser publicerad av National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA). Dock detta solstorm det kommer inte att orsaka någon speciell skada, om inte några ha sönder till det vi nu blivit beroende av.

Vi pratar om elektrisk energi och en allmän blackout på ungefär en timme eller så. Några nätverk nerevilket har hänt de senaste dagarna, vilket gör det omöjligt att surfa på internet och skicka eller ta emot samtal och SMS.

Även GPS-signal kommer att tillfälligt äventyras av solstorm. Det kan faktiskt inte uteslutas att jag satellitnavigatorer kan få ett raserianfall under denna period. Äntligen, de som tittar på sina favoritprogram på tv satellitkan lida irriterande avbrott.

Norrskenet

Detta solstorm det kan också utlösa fenomenet norrsken. Mycket mer förstärkt, om detta händer, kommer dessa till och med att synas från New York. Otroligt va?

Ett show unikt som utan tvekan kommer att reservera oss ett visst obehag, men i vissa delar av världen kommer det att ge visar otrolig. Definitivt, för de lyckliga få, inte att missa. Alla andra får dock nöja sig med någon video som de närvarande har tagit.

Sammanfattningsvis detta solstorm som avancerar och invaderar Landa det är inte en händelse som ska beaktas farlig. Naturligtvis skadar aldrig några fler försiktighetsåtgärder.

Relaterade Artiklar

Back to top button