Sök efter inaktuella eller saknade Windows-drivrutiner med Driver Booster

Driver Booster är ett gratisprogram som du kan installera i Windows för att leta efter inaktuella eller saknade drivrutiner. Om du har anslutit något nytt till din dator bara för att Windows känner inte igen det, eller så får du nätverksåtkomstfel eller något annat problem med annan hårdvara, ett drivrutinsuppdateringsverktyg som t.ex föraren booster.

Förare in Windows avgörande för korrekt funktion av utrustningen. Utan dem kommer operativsystemet inte att veta hur man använder den anslutna hårdvaran, såsom en mikrofon, tangentbord, webbkamera, etc.

Det här programmet innehåller även andra verktyg så att du inte bara kan uppdatera drivrutiner utan också göra saker som att återställa en drivrutin till en tidigare version och se olika information om ditt system.

Drivrutinförstärkarfunktioner(Driver Booster-funktioner)

Innan vi dyker in i hur man använder programmet, låt oss ta en snabb titt på alla de bästa funktionerna föraren booster :

 • Ladda ner(Ladda ner) mer än en drivrutin samtidigt.
 • Alla drivrutiner laddas ner i programmet (de behöver inte sökas manuellt).
 • Automatisk skanning(Kör) förare varje dag/vecka/månad.
 • Automatisk skanning av nya anslutna enheter.
 • De flesta drivrutiner kan installeras utan att behöva köra installationsprogrammet.
 • Show(Visa) endast testade drivrutiner WHQL.
 • Se aktuellt och tillgängligt versionsnummer för drivrutinen.
 • Skapa automatiskt en systemåterställningspunkt innan du installerar drivrutinen.
 • Automatisk borttagning av drivrutinspaketet efter installationen.
 • Ignorera uppdateringar som du inte vill installera.
 • rulla tillbaka(Rulla) drivrutinen till en äldre version.
 • Exportera listan över alla drivrutiner till en textfil.
 • Ta bort drivrutiner från din dator.
 • Återställa drivrutiner genom en säkerhetskopia av drivrutiner.
 • Centimeter.(Se) mycket information om din dators hårdvara.
 • Det finns små inbyggda verktyg som kan fixa nätverksfel, dålig upplösning och ljudproblem.

Även om det inte är nödvändigt att nämna detta eftersom det inte är en funktionell funktion, kanske du är intresserad av att veta att du också kan ändra huden föraren booster. Det finns ett svartvitt omslag som du snabbt kan välja från programmets meny, men du kan även välja valfri färg från färgfältet.

Det finns också möjlighet att ladda ner drivrutiner via en proxyserver om du föredrar det.

Hur man söker efter drivrutinsuppdateringar(Hur man söker efter drivrutinsuppdateringar)

föraren booster Extremt lätt att använda, vilket är anledningen till att det är en av våra favoritdrivrutinsuppdateringar.

Öppna programmet för att omedelbart starta en ny skanning, eller om den inte startar, klicka LÄSER IN(SKANNA) . Du kan behöva vänta några minuter för att skanningen ska slutföras, beroende på datorns hastighet och antalet enheter du har.

Klick ” Uppdatera nu”(Uppdatera nu) för att uppdatera alla drivrutiner markerade med en bock till vänster. Det är upp till dig vilka som uppdateras, så du kan avmarkera någon av dem om du inte vill uppdatera just den drivrutinen just nu. För att uppdatera enskilda drivrutiner åt gången, välj ” Uppdatera(Uppdatera)” bredvid dem.

notera(Meddelande) till nedåtpilen bredvid ” Uppdatera(Uppdatering)”. Du kan klicka på den för att se ytterligare alternativ för den drivrutinen, till exempel visa versionsnumret, avinstallera drivrutinen eller ignorera enheten så att du inte längre ser alternativ för drivrutinsuppdatering.

föraren booster kommer att informera dig om att din säkerhetsprogramvara kan störa installationen av drivrutinen, så du kan behöva inaktivera den innan uppdateringen är klar. Dessutom, om du uppdaterar ditt grafikkort eller nätverkskort, var medveten om att skärmen eller nätverket kan vara tillfälligt inaktiverat under installationen, men normal funktionalitet kommer tillbaka efter att drivrutinsuppdateringen är klar.

Vänta(Vänta) nedladdningen är klar. Tiden det tar att slutföra beror helt på ett antal faktorer: din bandbredd, antalet drivrutiner du laddar ner och storleken på dina drivrutiner du laddar ner.

Driver Booster är överlägset en av de bästa (om inte den bästa) gratisprogramvaran. för(de) drivrutinsuppdateringarna du kan få. Vissa drivrutinsuppdateringsverktyg visar helt enkelt vilka drivrutiner som är inaktuella, men ger ingen nedladdningslänk, medan föraren booster extremt lätt att använda eftersom det bara tar några få klick att hämta och installera drivrutinerna.

Den kostnadsfria versionen tillhandahåller dock inte alla drivrutinsuppdateringar som erbjuds av programmet; enligt uppgift skillnaden i en halv miljon(en halv miljon) . Den laddar inte heller drivrutiner lika snabbt som (Pro-versionen) Pro-versionen, säkerhetskopierar inte drivrutiner automatiskt, visar annonser för att få versionen Proffs och uppdaterar inte programmet automatiskt.

Driver Booster är ett gratisprogram som du kan installera i Windows för att leta efter inaktuella eller saknade drivrutiner. Om du har kopplat in något nytt till din dator bara för att Windows inte känner igen det, eller om du får nätverksåtkomstfel eller något annat problem med en annan maskinvara, kan ett drivrutinsuppdateringsverktyg som Driver Booster hjälpa.

Drivrutiner i Windows är avgörande för att hårdvaran ska fungera korrekt. Utan dem kommer operativsystemet inte att veta hur man använder hårdvaran du kopplar in, som din mikrofon, tangentbord, webbkamera, etc.

Det här programmet innehåller också andra verktyg, så att du inte bara kan uppdatera drivrutiner utan också göra saker som att återställa en drivrutin till en tidigare version och se olika information om ditt system.

Driver Booster-funktioner

Innan vi dyker in i hur man använder programmet, låt oss ta en snabb titt på alla de bästa funktionerna i Driver Booster:

 • Ladda ner mer än en drivrutin samtidigt.
 • Alla drivrutiner laddas ner i programmet (du behöver inte söka efter dem manuellt).
 • Kör drivrutinssökningar automatiskt varje dag/vecka/månad.
 • Skanna nyanslutna enheter automatiskt.
 • De flesta drivrutiner kan installeras utan att du behöver klicka dig igenom installationen.
 • Visa endast drivrutiner som har klarat WHQL-testning.
 • Se aktuellt och tillgängligt versionsnummer för drivrutinen.
 • Skapa en systemåterställningspunkt automatiskt innan drivrutinen installeras.
 • Ta bort drivrutinspaketet automatiskt efter installationen.
 • Ignorera uppdateringar som du inte vill installera.
 • Återställ drivrutinerna till en äldre version.
 • Exportera en lista över alla drivrutiner till en textfil.
 • Avinstallera drivrutiner från datorn.
 • Återställ via drivrutiner en säkerhetskopia av drivrutinen.
 • Se massor av information om din dators hårdvara.
 • Det finns små verktyg inbyggda som kan fixa nätverksfel, dålig upplösning och ljudproblem.

Även om det inte är helt nödvändigt att nämna eftersom det inte är en funktionalitet, kanske du vill veta att du också kan ändra Driver Booster-skalet. Det finns ett svart och vitt skal som du snabbt kan välja från programmets meny, men du kan också välja vilken färg du vill från färgpanelen.

Det finns också möjlighet att ladda ner drivrutiner via en proxyserver om det är vad du föredrar.

Hur man söker efter drivrutinsuppdateringar

Driver Booster är extremt lätt att använda, vilket är anledningen till att det är ett av våra favoritprogram för drivrutinsuppdatering.

Öppna programmet för att omedelbart starta en ny skanning, eller om en inte startar, klicka sedan SKANNA. Du kan behöva vänta några minuter för att skanningen ska slutföras beroende på datorns hastighet och hur många enheter du har.

Klick Uppdatera nu för att uppdatera alla drivrutiner som har en bock till vänster. Det är upp till dig vilka som uppdateras, så du kan ta bort bocken på någon av dem om du vill undvika att uppdatera just den drivrutinen just nu. För att uppdatera enstaka drivrutiner åt gången, välj uppdatering bredvid dem.

Lägg märke till nedåtpilen bredvid uppdatering knapp. Du kan klicka på den för att se fler alternativ för den drivrutinen, som att visa versionsnumret, ta bort drivrutinen eller ignorera enheten för att inte längre se möjligheter till drivrutinsuppdateringar.

Driver Booster kommer att meddela dig att din säkerhetsprogramvara kan störa installationen av drivrutinen, så du kan behöva inaktivera den tills uppdateringen är klar. Dessutom, om du uppdaterar grafikkortet eller nätverkskortet, kom ihåg att skärmen eller nätverket tillfälligt kan gå ner under installationen, men normal funktionalitet kommer tillbaka när drivrutinsuppdateringen är klar.

Vänta tills nedladdningen är klar. Tiden det tar att slutföra beror helt på ett antal faktorer: din bandbredd, antalet drivrutiner du laddar ner och storleken på drivrutinsnedladdningarna.

Driver Booster är överlägset ett av de bästa (om inte bästa) gratis drivrutinsuppdateringsprogram du kan få. Vissa drivrutinsuppdateringsverktyg visar bara vilka drivrutiner som är föråldrade men ger ingen nedladdningslänk, medan Driver Booster är extremt lätt att använda eftersom det bara är några få klick du behöver göra för att hämta och installera drivrutinerna.

Den kostnadsfria versionen tillhandahåller dock inte alla drivrutinsuppdateringar som programmet erbjuder; det finns enligt uppgift en diskrepans på . Den laddar inte heller ner drivrutiner lika snabbt som Pro-utgåvan, säkerhetskopierar inte drivrutiner automatiskt, visar annonser för att få Pro-versionen och uppdaterar inte programmet automatiskt.