Sniptool Screen Capture är perfekt för att ta skärmdumpar på ditt sätt

Ta skärmdumpar Windows 10 väldigt enkelt eftersom operativsystemet kommer med ett inbyggt verktyg för detta. Det här programmet är dock ganska begränsat i sina möjligheter; så vissa användare väljer att ladda ner programvara från tredje part för att göra vad de behöver. Nu finns det många gratis skärmdumpverktyg på Internet för Windows 10 , och de flesta av dem är mer än kompetenta. Men idag ska vi prata om en sak, och den heter Sniptool – Skärmdump .

Vi har använt det i några dagar nu och kan lugnt säga att det har fungerat ganska bra sedan dess. Användargränssnittet är lätt att förstå och alla viktiga funktioner finns i en lättillgänglig sektion. När det gäller inställningarna finns det inte mycket att prata om, förutom möjligheten att ändra snabbtangenten för att ta skärmdumpar. Ja, andra liknande verktyg har ett bredare utbud av inställningar, men här har vi något enkelt, så vi kan se varför inställningssektionen i bästa fall är underväldigande.

Sniptool Screen Capture Tool(Sniptool Screen Capture Tool) för Windows

Att ta skärmdumpar och kommentera dem kan vara en stor utmaning utan rätt verktyg. Dock med hjälp sniptool problemet försvinner på ett ögonblick.

Sniptool är ett skärmdumpsverktyg som låter dig fånga ett eller flera valda områden på skrivbordet och spara det med valfria kommentarer. Du kan kombinera flera inspelningar till en arbetsyta och lägga till text, pilar, nummerpunkter och former för att kommentera din tagning. Det finns också ett alternativ att göra delar av bilden oskarpa för integritet. Din färdiga skärmdump kan sparas som JPG- eller PNG-fil.

1]Ta en skärmdump(1]Ta en skärmdump)

Så det är väldigt enkelt att ta skärmdumpar med denna programvara. Efter lansering bör användaren se fyra alternativ. Klicka på den första för att ta en skärmdump av ett specifikt område på skärmen, eller den andra för att ta en skärmdump av hela regionen om det var tanken från början.

När användaren har valt ett område kommer allt runt bilden att bli suddigt. Efter det är det dags att ta nästa steg, och detta är ett viktigt steg, som du kan se.

2]Öppna Editor (2]OpenEditor)

En av de viktiga funktionerna i skärmdumpverktyg är möjligheten att redigera tagna bilder. Det kan vi med säkerhet säga sniptool det finns ett sådant alternativ och det presenteras som en av de fyra tillgängliga knapparna på huvudskärmen.

När du har tagit en skärmdump klickar du på Öppna redigeraren»(Öppna Editor) för att få det att fungera. Härifrån kommer användaren att ha ett antal verktyg till sitt förfogande, så låt oss prata om dem lite mer detaljerat, eller hur? Bra(Bra) .

3]Redigera din skärmdump(3]Redigera din skärmdump)

Nu, efter att ha öppnat bilden i editorn, bör du ta en titt på både toppen och botten. Det finns flera ikoner tillgängliga och alla har designats för att piffa upp ditt utseende. Användare kan till exempel relativt enkelt lägga till texter till bilder, och inte bara det, utan även pilar, cirklar eller annat som kan ritas.

Vi älskar också det faktum att människor kan göra vilken del som helst av en bild suddiga med bara några klick. Inte alla skärmdumpsverktyg har den här funktionen, så vi är mycket glada över att dess utvecklare inte har missat den här funktionen eftersom den är väldigt viktig för bloggare.

Allt som allt älskar vi Sniptool skärmdump . Det är nu vårt främsta verktyg, och troligen kommer det att förbli så under lång tid framöver. Du kan ladda ner sniptool direkt från den officiella webbplatsen när du är redo.

Att ta skärmdumpar i Windows 10 är väldigt enkelt eftersom operativsystemet kommer med ett inbyggt verktyg för att göra just det. Det programmet är dock ganska begränsat i vad det kan göra; därför föredrar vissa användare att ladda ner programvara från tredje part för att få saker gjorda på det sätt de vill. Det finns många gratis skärmdumpsverktyg på webben just nu för Windows 10, och majoriteten är mer än kompetenta. Men idag ska vi prata om en, och den heter Sniptool – Skärmdump.

Vi har använt det i några dagar nu och kan med säkerhet säga att det har fungerat ganska bra sedan dess. Användargränssnittet är lätt att förstå, och alla viktiga funktioner finns i en lättillgänglig sektion. När det gäller inställningarna är, ja, det finns inte mycket att prata om där än möjligheten att ändra snabbtangenten för att ta skärmdumpar. Ja, andra liknande verktyg har ett bredare inställningsområde, men det vi har här är något enkelt, och som sådant kan vi förstå varför inställningssektionen i bästa fall är underväldigande.

Sniptool Screen Capture Tool för Windows

Sniptool Screen Capture Tool för Windows

Att fånga och kommentera skärmdumpar kan vara ett stort problem utan rätt verktyg. Men med Sniptool går problemet direkt ut genom fönstret på ett ögonblick.

Sniptool är ett skärmdumpsverktyg som låter dig fånga ett eller flera valda områden på skrivbordet och spara det med valfria kommentarer. Du kan kombinera flera inspelningar till en arbetsyta och lägga till text, pilar, nummerpunkter och former för att kommentera din tagning. Det finns också ett alternativ att göra delar av bilden oskarpa för integritet. Din färdiga skärmdump kan sparas som JPG- eller PNG-fil.

1]Ta en skärmdump

OK, så det är väldigt enkelt att ta skärmdumpar med denna programvara. Efter start bör användaren se fyra alternativ. Klicka på den första för att ta en skärmdump av ett visst område på din skärm eller den andra för att ta en skärmdump av hela regionen, om det är tanken från början.

När användaren har valt området kommer allt runt bilden att bli suddigt. Efter det är det alltså dags att ta nästa steg, och det här är ett viktigt, förstår du.

2]Öppna Editor

En av de viktiga funktionerna i skärmdumpverktyg är möjligheten att redigera tagna bilder. Vi kan med säkerhet säga att Sniptool har det alternativet, och det kommer i form av en av de fyra knapparna som finns på huvudskärmen.

När du har tagit skärmdumpen klickar du på ikonen Öppna Editor för att få igång saker och ting. Härifrån kommer användaren att ha en rad verktyg till sitt förfogande, så låt oss prata lite mer om dem, ska vi? Bra.

3]Redigera din skärmdump

Nu, efter att ha öppnat bilden i editorn, bör man ta en titt på både den övre och nedre delen. Det finns flera ikoner tillgängliga, och alla har utformats för att krydda din bild. Användare kan till exempel lägga till texter till bilder med relativ lätthet, och inte bara det, utan pilar, cirklar eller vad man nu kan rita.

Vi gillar också det faktum att folk kan sudda ut vilken del av bilden som helst med bara några få musklick. Inte alla skärmdumpsverktyg kommer med den här funktionen, så vi är ganska glada att dess utvecklare inte utelämnade det här – eftersom det är väldigt viktigt för bloggare.

Sammantaget har vi mycket kärlek till Sniptool Screen Capture. Just nu är det vårt primära verktyg, och det kommer sannolikt att förbli så här under lång tid framöver. Du kan ladda ner Sniptool direkt från den officiella webbplatsen när du är redo.

Relaterade Artiklar

Back to top button