Snart slutklappen för Microsoft HoloLens 3?

hololens.jpg

Tänk om Microsoft äntligen bestämmer sig för att dra sig ur marknaden för mixed reality? Faktum är att den senaste informationen tyder på en direkt annullering av den berömda HoloLens 3 från det amerikanska företaget.

Det är hallbullret som platsen tar upp Business Insider Denna vecka. Således skulle HoloLens 3-headsetet helt enkelt ha begravts av Microsoft för några månader sedan. Rapporten framkallar också starka interna splittringar… Den amerikanska tillverkaren bestred till en början dessa påståenden genom en talesman, men flera gråzoner kvarstår.

En störd strategi?

Business Insider pratade med olika icke namngivna anställda som sa att det finns flera läger internt som bråkar om strategi kring HoloLens. Vissa tyckte att det var bäst att ta ut headsetet till allmänheten med fokus på metaversen. Andra kampanjade för en produkt som uteslutande var reserverad för företag eller till och med armén.

Slutligen finns det också rykten om ett partnerskap mellan Microsoft och Samsung för att utveckla en ny produkt dedikerad till blandad verklighet. En annan punkt som skulle ha orsakat allvarlig oro inom teamen som arbetar med HoloLens. Naturligtvis, i avvaktan på tydlig kommunikation från Microsoft, bör denna information tas med en nypa salt.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button