Snart en integration mellan Discord och PlayStation?

Discord © Discord

Förra maj, Disharmoni och PlayStation tillkännagav ett partnerskap för att integrera meddelandehantering på den japanska tillverkarens onlinetjänster. En nyhet som inte misslyckades med att intressera spelare, som hoppas kunna använda röstfunktionerna i direktmeddelande direkt på sin konsol.

Även om inget lanseringsdatum har getts, ser det ut som att Discord-integration på PS5 och PS4 kan komma snart.

Discord snart integrerad på PlayStation?

På Discords officiella Reddit lade en användare upp en bild av fliken “Anslut” där en PSN-ikon visas tillsammans med andra plattformar som kan vara länkade (Facebook, Battle.Net, Twitch, Twitter, etc.). Den här skärmdumpen har sedan raderats av moderatorerna för det sociala nätverket, men bilden cirkulerar nu någon annanstans. Om sanningshalten i inlägget inte har bekräftats, har andra användare gått och grävt i Discord-koderna och har också hittat ledtrådar till förmån för en kommande integration på PlayStation-konsoler, tillverkaren har många nya rader dedikerade koder.

Inget tyder på något annat än en enkel koppling mellan Discord och PlayStation-konton, vilket borde tillåta andra användare att se vad du spelar på PS5 eller PS4. När Sony tillkännagav detta partnerskap deklarerade ändå: Vårt mål är att föra Discord- och PlayStation-upplevelserna närmare på konsol och mobil nästa år, så att vänner, grupper och gemenskaper kan umgås, ha kul och enklare ansluta medan de spelar tillsammans. »

Om samma ämne:
Discord testar en funktion för att få tillgång till betald chans

Källa: TechRadar

Relaterade Artiklar

Back to top button