Snapdragon Connect, en ny logotyp för att identifiera produkter som drar nytta av den bästa anslutningen

Snapdragon Connect © Bild: Qualcomm

Qualcomm tillkännager den kommande ankomsten av en ny kvalitetsetikett: Snapdragon Connect.

Den senare kommer att fästas på produkter som erbjuder marknadens bästa anslutningsmöjligheter.

En ny “Snapdragon Connect”-etikett?

Det var under Mobile World Congress i Barcelona som Qualcomm tillkännagav skapandet av ett helt nytt husbolag som heter Snapdragon Connect. Detta är ett litet märke som kommer att fästas på enheter som kan garantera den bästa anslutningen på marknaden (5G, Wi-Fi och Bluetooth).

Snapdragon Connect-drivna enheter har klassens bästa 5G, Wi-Fi och Bluetooth-teknik, vilket gör att användare kan njuta av otroligt snabba och pålitliga uppkopplade upplevelser “, säger Qualcomm stolt.


På så sätt, oavsett om det är en smartphone, bärbar dator, VR/AR-headset eller ansluten bil, kommer enheter med den prisade Snapdragon Connect-etiketten att lova att leverera snabbare nedladdningshastigheter och extremt snabb leverans.

Uppmuntra tillverkare att göra bättre ifrån sig när det gäller anslutning

Gruppen lovar vidare att de berörda enheterna kommer att stödja extremt lyhörd anslutning. Till detta kommer löftet om en anslutning som är både tillförlitlig och av hög kvalitet, även i situationer som inte bidrar till att fånga ett tillräckligt kraftfullt nätverk.

För Qualcomm handlar det förstås om att uppmuntra tillverkare så mycket som möjligt att ta hand om uppkopplingen av sina produkter och att kryssa i alla rutor som krävs för att få äran att se dem bära Snapdragon Connect-märket. För användaren är det uppenbarligen en viss kvalitetsgaranti, med löfte om att dra nytta av anslutningar värda namnet.

Om samma ämne:
Qualcomm arbetar hårt på Snapdragon 8 Gen2, det borde förbättra stödet för Netflix och YouTube

Källa: Qualcomm

Relaterade Artiklar

Back to top button