Snapdragon 8 Gen1+, upptäck listan över de första smartphones som kommer att leverera den nya SoC

Snapdragon 8 Gen 1 © © Qualcomm

Ännu inte meddelat, men väntat till maj 2022, Snapdragon 8 Gen1+ kommer redan att användas av flera stora varumärken.

Smartphones utrustade med Qualcomms nya SoC bör anlända redan i juni 2022.

Tre stora namn redan med i loppet

Som du kan föreställa dig är ingenting officiellt för närvarande, inte ens ankomsten av själva Snapdragon 8 Gen1+. Men ryktena intensifieras och har ofta syftat bara till nivån på Qualcomm-processorer, samt smartphones som är utrustade med dem; om vi uppenbarligen inte har den fullständiga listan kan några av de aktuella smartphones släppas redan i juni. För märkena som listas nedan blir väntan lite längre.

Det första stora namnet som fungerar på en telefon utrustad med en Snapdragon 8 Gen1+ SoC skulle vara OnePlus med sin framtida OnePlus 10 Ultra. Produkten skulle kunna lanseras i september, ganska sent därför. Härnäst kommer en av de största smartphonesäljarna i världen, kinesiska Xiaomi med sin framtida potential Xiaomi 12 Ultra, smarttelefonen med fotolinsen minst sagt imponerande. Inget datum planerat för denna modell, men en release i år är särskilt trolig.

Slutligen är det ingen mindre än Motorola, tillhörande Lenovo, som skulle kunna gå in i racet om 8 Gen1+ med en smartphone som verkar vara försenad, Motorola Frontier och dess 194 MP. Lanseringen väntas till juli, utan officiell bekräftelse tills vidare.

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button