Snapdragon 8 Gen 2 kan komma tidigt med Xiaomi

Snapdragon 8 Gen 2 kommer att komma ut på marknaden med den nya nya generationens premiumsmartphones som den kommande Samsung Galaxy S23 och OnePlus 11 Pro.

Snapdragon 8 gen 2: Kommer Xiaomi att lansera den första smartphonen med den nya CPU:n ombord?

Ett nytt rykte har avslöjat att Qualcomm har bestämt sig för att accelerera produktionen för toppklasschipset i år och vi kunde se den debutera tidigare än väntat på vissa smartphones.

Qualcomm Därför verkar det vara redo att släppa Snapdragon 8 Gen 1 Plus redan nästa månad, men företagens och användarnas ögon är redan fokuserade på den nya generationens chipset, Snapdragon 8 Gen 2. Det är troligt att denna CPU kommer före de klassiska årliga tidsskalorna.

Digital Chat Station uppgav att Snapdragon 8 Gen2 är i mål. Det verkar som att Qualcomm ville göra en förändring i produktionen av sina chipset i 2022börjar med modellen SM8475 eller Snapdragon 8 Gen 1 Plus.

Medan reviderade “Plus”-processorer vanligtvis debuterade under tredje kvartalet, förväntas nästa Snapdragon 8 Gen 1+ komma några månader tidigare än alla förväntade sig, möjligen på grund av den dåliga telefonlinjefelen i Snapdragon 8 Gen 1-föregångaren.

Följaktligen är det rimligt att tro att Snapdragon 8 Gen2 SM8550 kommer att se ljuset på smartphonemarknaderna tidigare på grund av föregångarens buggar.

Qualcomm brukade lansera sina flaggskeppschipset i slutet av året, men Snapdragon 8 Gen 2 kan följa ett annat affärsdrag. Vi pratade om oktober månad men det finns fortfarande ingen officiell bekräftelse. Hur som helst kan ett tidigt utträde ske ombord på toppserien Xiaomi 13 möjligen på Ultra-versionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button