Snapchat kommer att introducera en ny delad “Berättelser”-funktion

snapchat har förbättrat sin funktion Berättelser anpassade för att fler användare ska kunna bidra. där version föregående funktion tillät dig bara lägga till vänner som kunde titta på och bidra till dina berättelser. Den senaste versionen av funktionen, kallad Shared Stories, gör det dock möjligt för vänner du lägger till att lägga till sina kontakter i sina delade berättelser.

Om du lagar mat och vill att dina vänner också ska dela med sig av sina matlagningsberättelser, är allt du behöver göra att lägga till dem i grupp så att de i sin tur kan lägga till andra personer.

Snapchat har också släppt nya redigeringsverktyg

I likhet med vanliga berättelser kommer delade berättelser endast att vara synliga i 24 timmar innan de raderas. Men till skillnad från vanliga berättelser, delade inkluderar inte en chattfunktion. Detta beror troligen på att alla deltagare inte tros vara bekanta med varandra. Applikationen kommer också att använda automatisk språkidentifiering utöver andra metoder för bedömning att hålla reda på tillägg och säkerställa att de är riskfria.

Sist men inte minst, om du har gått med i en delad berättelse med någon som du har blockerat, kommer du att meddelas om det. Detta ger dig möjligheten att kliva ur historien om du inte är bekväm med att dela en del av din liv med andra användare som tittar på den.

Ett antal andra nya funktioner har lanserats och utlovats av Snapchat under de senaste månaderna. Troligtvis gjordes detta i ett försök att locka konsumenter att använda appen mer framför en långsam tillväxt av intäkter. Du kommer att kunna skapa mer förfinat material tack vare en ny svit av redigeringsverktyg lämpliga för kreatörer som släpptes i april och som fick namnet “director mode”.

Relaterade Artiklar

Back to top button