Snällare: salmonella har anlänt till Italien, akta dig för påskägg

Uppmärksamma Kinder Surprise T6 “Pulcini” och ai Kinder Surprise Maxi 100g “Smurfar” Och “Mirakulös”! Vilka lotter har tagits in och vad har hänt de senaste timmarna?

Kinder: faran är runt hörnet, särskilt vid påsk

Gå in på detaljerna, dvs Kinder Surprise Maxi 100g “Smurfar” Och “Mirakulös”, ei Kinder Surprise T6 “Pulcini” från vilken man kan avvisa tillhör tomter upp till L098L och har som en lägsta bevarandetid alla datum fram till 21/08/2022. Vad gäller äggen istället Kinder GranSorpresa av den italienska marknaden kan vi vara superlugna eftersom de tillverkas i (CN). Tvärtom är de föremål för återkallelsen i och specifikt förpackningar om 46 och 125 gram. Ursprungsfabriken är den i Arlon, Belgien och de borttagna produkterna har en deadline mellan 28/05/2022 och 19/08/2022.

Cirkulären som tillkännager att produkterna dras tillbaka har funnits runt om i världen, till och med publiceras av stormarknader.

De Rapportera avEuropeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (Efsa) understryker sakens allvar: På basis av patientintervjuer och initiala epidemiologiska analytiska studier har vissa chokladprodukter identifierats som den troliga smittvägen. Fallen identifierades med hjälp av avancerad teknik molekylär typning. Eftersom denna testmetod inte rutinmässigt utförs i alla länder, är det möjligt att vissa episoder inte har upptäckts ”.

Relaterade Artiklar

Back to top button