Snällare och tillbakadragna ägg: det är salmonellalarm, fara om du har ätit dessa produkter

Vi har inte pratat om den andra på ett tag nu, eftersom människor har kommit in i rädsla. Produkter Snällare sedan tidigare påsk de sprider allmän panik på grund av larmet salmonella. Faktum är att fler människor skulle ha förblivit smittade efter att ha konsumerat några av produkterna från det berömda varumärket, vilket skulle ha gjort några uttag från marknaden.

Det handlar inte bara om påskägg, utan också om några konsumentprodukter som finns på marknaden året om. Fallen skulle vara 134varav ingen är oroande, men uppenbarligen kan siffrorna vara på uppgång.

Snällare: det här är alla produkter som officiellt dragits tillbaka från marknaden, detta anser EFSA

I listan över produkter som dragits tillbaka av Kinder och från den italienska marknaden finns det Kinder Surprise T6 “Pulcini”, de Kinder Surprise Maxi 100g “Smurfar” Och “Mirakulös” men endast med avseende på partier upp till L098L och som en minsta bevarandeperiod alla datum fram till 21/08/2022.

Kinder GranSorpresa ingår nu inte i listan över uttag eftersom de alla skulle ha tillverkats och förpackats på den italienska fabriken i Soluppgång. Samla även ihop förpackningarna med 46 och 125 g Kinder hamnade i kajennärmare bestämt till Arloni Belgien och de borttagna produkterna har ett utgångsdatum mellan 2022-05-28 och 2022-08-19.

Relaterade Artiklar

Back to top button