Snällare, fall av salmonella efter att ha ätit påskägg: här är vad

Problemet han ser verkar vara ännu allvarligare Snällare involverad i flera fall av salmonella. Dessa skulle ha spridits både i Italien och utomlands, efter konsumtionen av vissa produkter, särskilt med hänvisning till perioden påsk. Enligt vad som redovisats skulle de av myndigheterna verifierade fallen handla om 134 men det kan bli en rejäl ökning de närmaste timmarna. Uppenbarligen har Kinder tagit hand om dra sig tillbaka från marknaden olika produkter, som var huvudmisstänkta för spridningen av salmonella.

Kinder Surprise T6 “Pulcini”, de Kinder Surprise Maxi 100g “Smurfar” Och “Mirakulös”: dessa är de viktigaste produkterna som omedelbart dras tillbaka från direktförsäljning. Enligt den information som företaget skickat, bör partier upp till L098L inkluderas och alla datum fram till 21/08/2022 som en minsta bevarandeperiod.

Kinder GranSorpresa de skulle inte ingå i uttagna eftersom de alla skulle ha producerats och förpackats på den italienska fabriken i Soluppgång, som inte skulle visas på den svarta listan. Hämta även 46 och 125 g förpackningarna med Kinder hamnade i kajennärmare bestämt till Arloni Belgien och de borttagna produkterna har ett utgångsdatum mellan 2022-05-28 och 2022-08-19.

Kinder- och salmonellafall: detta är EFSA:s ord

Relaterade Artiklar

Back to top button