Snällare: efter veckor av infektioner har den dolda sanningen i salmonellafallet kommit

Fallet Snällare gjort detta påsk ganska stormigt. Faktum är att det berömda Ferrero-företaget såg sig själv som huvudpersonen i en mycket allvarlig fråga: salmonella. Visst har hans inkomster halverats i år, men det finns fortfarande några frågor att utforska. Här är alla detaljer.

Kinder: pressmeddelandet från Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet

Hittills finns det cirka 134 fall (varav 105 bekräftade och 29 under utredning) i

Vilka är de skyldiga till salmonellautbrott? Vi hittar Kinder Surprise T6 “Pulcini”, de Kinder Surprise Maxi 100g “Smurfar” Och “Mirakulös” (partier upp till L098L och som en minsta bevarandeperiod alla datum fram till 21/08/2022). När det gäller äggen Kinder GranSorpresa av den italienska marknaden kan vi andas ut eftersom de tillverkas i (CN). Bland uttagen finns också och specifikt förpackningar om 46 och 125 gram. I detta fall är ursprungsfabriken belägen i Arlon i Belgienoch de borttagna produkterna har ett utgångsdatum mellan 2022-05-28 och 2022-08-19.

Ll ‘EFSA, Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet ville klargöra hur allvarlig denna situation är. Europeiska unionens byrå skrev: “”. Och slutligen tillade han: “Eftersom denna testmetod inte utförs rutinmässigt i alla länder är det möjligt att vissa episoder inte har upptäckts”.

Relaterade Artiklar

Back to top button