Snabbt, priset på Denon DHT-S216 soundbar är som lägst på Amazon!

Amazon fortsätter sin stora back-to-school-rea och du kan hitta bland alla tillgängliga produkter en utmärkt soundbar på rea: Denon DHT-S216.

Denon DHT-S216 © Denon

Genom att ansluta din Denon DHT-S216 soundbar kommer du att kunna multiplicera ljudkraften på din TV och därmed fördjupa dig ännu mer i allt ditt innehåll.

Denon DHT-S216 soundbar i ett nötskal:

  • 100W uteffekt
  • System 2.0
  • Stöd för Dolby Digital, DTS och DTS Virtual:X surroundstandarder

Denon DHT-S216 soundbar kan hittas på Internet för €219 på tillverkarens webbplats. Men om du går via Amazon kan du beställa den för endast 151,99 €.

Hitta Denon DHT-S216 för 151,99 € på Amazon

Ett allmänt prisfall för Denon DHT-S216?

Sedan lanseringen, som med alla produkter, har Denon DHT-S216 sett ett prisfall. Men inget av omfattningen av den som erbjuds av Amazon idag där du kan beställa den för endast 151,99 €.

Och om du är en Prime-medlem kommer du också att kunna ta emot den inom 24 timmar. Frestar upplevelsen dig? Det finns en 30-dagars gratis provperiod på sajten (om du aldrig har varit kund) som också ger dig tillgång till Prime Video och Prime Gaming (bland annat).

En fantastisk liten Denon 2.0 soundbar

Denon är ett känt varumärke för kvaliteten på deras ljudbearbetning på sina enheter, såsom förstärkare eller högtalare. Men den här tekniken exporteras också till soundbars som Denon DHT-S216.

Den består av 6 drivrutiner för 2.0-ljud med en maximal uteffekt på 100W. Den ansluts till din TV med ett digitalt optiskt uttag eller ett HDMI-uttag. Observera att det också finns ett uttag för att ansluta en annan enhet.

Dessutom är ett av de tillgängliga HDMI-uttagen ARC-kompatibelt. Så om motsvarande port på din TV är ledig kan du styra ljudet från soundbaren direkt med TV:ns fjärrkontroll.

Slutligen, notera att Bluetooth också är tillgängligt för att du ska kunna använda Denon DHT-S216 som en ansluten högtalare. Ljudet kommer med nödvändighet att vara av bättre kvalitet än genom högtalaren på din smartphone.

Denon DHT-S216 © Denon

Hitta Denon DHT-S216 för 151,99 € på Amazon

Hitta den bästa soundbaren för din TV

För att hjälpa dig i din strävan efter den perfekta soundbaren har Clubic sammanställt en jämförande guide som låter dig konsultera alla redaktionella tester. Där kommer du att se betyg och åsikter från våra experter för att hitta den soundbar som motsvarar din installation.

Relaterade Artiklar

Back to top button