Snabbrea på robotdammsugaren Roborock S7 och dess dumpningsstation

Du har bara några timmar kvar på dig att dra nytta av en liten kampanj som inte blivit stucken av skalbaggar på robotdammsugaren Roborock S7 tillsammans med dess tömningsstation på RueDuCommerce.

Roborock S7 + tippstation © Roborock

Förenkla ditt liv och din städning genom att välja en Roborock S7 robotdammsugare i toppklass tillsammans med dess viktiga tillbehör: tömningsstationen.

Roborock S7 i ett nötskal:

  • Sex veckors användning innan kärlet töms
  • Tre timmars batteritid
  • Har en ljudvibrationsmopp

För ännu en kort dag kan du beställa Roborock S7 och dess tippstation för €749 på RueDuCommerce.

Hitta Roborock S7 + dumpstation för 749€

Snabbrea för en Roborock i toppen av sitt sortiment

Det är en snabbrea som får oss att sluta scrolla på sajten när vi ser dess titel. Enbart Roborock S7 är faktiskt en utmärkt robotdammsugare som, som titeln på testet nämner, gränsar till perfektion.

Så när den åtföljs av en tömningsstation som också fungerar som laddstation, allt med sänkning hos RueDuCommerce: vi klickar. För 749€ istället för 799€ har du denna utmärkta telefon hemma redo att rengöra dina golv.

Sätt dig ner, Roborock S7 tar hand om allt

Vad är egentligen Roborock S7? Det är en liten autonom robotdammsugare som inte bara tar hand om att suga damm på dina golv, utan också rengör dem tack vare sin upphöjda ljudmopp.

Den styrs via den medföljande appen för att ladda ner till din smartphone. Detta gör att du kan se vart han går, kartläggningen av platserna som fastställts av Roborocken och sedan, vid behov, avgränsa förbjudna områden där han inte får gå/inte moppa golvet.

Den fungerar på batteri med en autonomi på 3 timmar, mer än tillräckligt för att städa ditt hus. Och om det inte räcker, återgår den automatiskt till basen för att ladda om. Att ha passat på att registrera sin position för att fortsätta sitt arbete när han återupptar.

Och istället för att tömma sin soptunna efter varje städning, kommer denna modell med en tömningsstation. Påsarna till denna kan innehålla motsvarande 6 veckors rengöring. Lämnar dig fri att ägna din tid annars.

Roborock S7 + tippstation © Roborock

Hitta Roborock S7 + dumpstation för 749€

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta Roborock S7-test.

Välj din robotdammsugare bland de bästa

Om du vill se vad konkurrenterna gör när det gäller robotdammsugare kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic. Flera modeller är listade och testade för att göra dig bortskämd med valmöjligheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button