Snabbrea: Epson Expression Home XP-2100 bläckstråleskrivare till ett chockpris 🔥

1

Att ha en skrivare hemma är fortfarande väldigt praktiskt, till och med en nödvändighet beroende på ditt jobb. Epson XP-2100-modellen som presenteras i denna bra plan är en bra billig och mångsidig lösning för privatpersoner och dessutom finns den till försäljning på Cdiscount. Låt oss genast gå vidare till produktbeskrivningen.

Se Epson XP-2100-erbjudandet för 49€ på Cdiscount

Epson XP-2100 skrivare (riktigt) billig

Det finns många olika typer av skrivare, vi har här att göra med en skrivare som kallas “multifunction inkjet” eftersom den kan skanna och kopiera, och den fungerar tack vare bläckpatroner (till skillnad från skrivare) laser som använder toner). XP-2100 har fördelen av att vara mycket kompakt, den passar lätt på ett vanligt skrivbord. Den skriver ut med en upplösning på 5760 x 1440 dpi, vilket representerar bra kvalitet.

Å andra sidan är det inget racerdjur, bara 4 sidor per minut i färg och 8 sidor per minut i svartvitt, men för tillfälligt bruk är det egentligen ingen defekt. Dess ekonomiska sida stannar inte vid inköpspriset eftersom den använder XXL-patroner, som är billigare att använda än konventionella modeller.

Notera också att Epson XP-2100 även har en Wi-Fi-anslutning tack vare vilken du kan skriva ut och skanna direkt från din smartphone, en funktion som verkligen kan spara mycket tid om du arbetar på din telefon.

En skrivare till ett fyndpris

Säljs för mindre än €50 på Cdiscount, det är ett utmärkt erbjudande för en verkligen inte dålig skrivare. Detta är en produkt som säljs och skickas av Cdiscount och är taggad “Cdiscount à Volonté”, så du kan dra nytta av gratis expressleverans om du har ett abonnemang på Bordeaux-plattformen. Annars får du ingen panik, standardleverans till ditt hem eller till ett reläställe är gratis. Det kommer fortfarande att kosta 9,99 € för expressleverans och 22,99 € om du vill ta emot det vid en viss tidpunkt (2 timmars steg).

Se Epson XP-2100-erbjudandet för 49€ på Cdiscount

Som du säkert har förstått är denna Epson XP-2100-modell utmärkt för personer som inte nödvändigtvis behöver snabbhet. Den är kompakt. multifunktion, ansluten via Wi-Fi, ekonomiskt oavsett om den ska köpas eller använda och dessutom finns den till rea för mindre än 50€ för tillfället så tveka inte!

Varför rekommenderar Clubic skrivaren Epson XP-2100?

  • Kvalitetsutskrifter
  • Värde för pengar
  • Kompakthet

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa multifunktionsskrivarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button