Snabbfrågor: Vad är Microsoft 365?

År 2017 Microsoft började erbjuda en ny linje av prenumerationstjänster som heter Microsoft 365 . Företaget erbjuder en mängd olika planer skräddarsydda för företag av alla storlekar, såväl som skolor. Prenumerationer på Microsoft 365 omfatta Windows 10 , Kontor 365 lösningar för säkerhet och förvaltning(säkerhets- och hanteringslösningar) enheter, samt diverse andra applikationer och tjänster(appar och tjänster). Om du är intresserad av att lära dig mer om Microsoft 365 vad det är och vad det har att erbjuda, läs vidare:

Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 är ett nytt sätt på vilket företag kan dra nytta av mjukvaruplattformar Microsoft. Även om många tycker det Microsoft 365 – en svår sak, det är det faktiskt inte. Microsoft 365 är en lösning som inkluderar Kontor 365 Windows 10 och Företagsmobilitet + säkerhet erbjuds företag och utbildningsorganisationer. Detta är inte för hemanvändare.

Vilka typer av planer Microsoft 365 existera?

Nu Microsoft 365 finns i tre olika planer:

 • Microsoft 365 Företag : Designad för stora organisationer. Det förenar Kontor 365 Företag Windows 10 Företag och Företagsmobilitet + säkerhet .
 • Microsoft 365 Företag: Designad för små och medelstora företag med upp till 300 användare. Inkluderar Office 365 (Inkluderar Office 365) Business Premium , Windows 10 och Företagsmobilitet + säkerhet .
 • Microsoft 365 Utbildning: Skapad för fakulteter, gymnasieskolor och andra utbildningsorganisationer. Det inkluderar Kontor 365 Företag Windows 10 Företags- och företagsmobilitet + säkerhet .

Vad erbjuder den Microsoft 365 företag(Företagserbjudande) ?

Microsoft 365 företag designad för företag med mindre än 300 anställda och kostar 20 US dollar(USD) per användare och månad. Det inkluderar:

 • Uppgradera en PC till Windows 10 Proffs Med Windows 7 8 och 8.1 Proffs
 • Office-applikationer(Kontorsappar) installerade på datorer, surfplattor, smartphones
 • Full tillgång(Full tillgång) till webbversioner Office-applikationer(kontorsappar)
 • 1TB lagring(lagring och delning) filer och delning i OneDrive moln(OneDrive moln)
 • 50 GB e-post, kalender och kontakter
 • Microsoft Teams chatt arbetsyta
 • HD-videokonferenser
 • Affärsapplikationer som t.ex Outlook kundansvarig , Bokningar , Fakturering , MileIQ
 • Säkerhet och enhetshantering(Säkerhet och enhetshantering) (iOS, Android , Windows Mac OS)

Du kan läsa mer om allt som erbjuds här: Microsoft 365 Business.

Vad erbjuder den Microsoft 365 Företag(Företagserbjudande) ?

Microsoft 365 Företag designad för stora företag med fler än 300 användare. Pris per användare som inte finns med på webbplatser Microsoft vilket innebär att du behöver kontakta försäljningsavdelningen Microsoft för att förhandla om ditt pris. Denna plan inkluderar allt i Microsoft 365 företag men lägger till en rad applikationer och tjänster(appar och tjänster) användbara för stora företag som t.ex identitets- och åtkomsthantering(Identitets- och åtkomsthantering) Azure Active Directory Premium P1 ), Microsoft Intune , SharePoint , Yammer , Power Apps , flöde , Microsoft StaffHub., enhetsskydd(Device Guard) .

Superhjälte Microsoft Office 365

Vad erbjuder den Microsoft 365 för (Microsoft 365) utbildning(Utbildningserbjudande) ?

Microsoft 365 Utbildning Designad för skolor och elever finns det tre olika planer tillgängliga: Microsoft 365 A1, Microsoft 365 A3 och Microsoft 365 A5. Alla inkluderar tillgång till kontor online men endast A3 och A5(A3 och A5) erbjudande komplett klient(Kontorsklient) Office-applikationer: Ord , excel , PowerPoint och Syn . De erbjuder också e-post och kalender(e-post och kalender), messenger, Yammer , Microsoft Teams , en anteckning.och andra coola verktyg. Massor av ytterligare information finns tillgänglig på denna webbsida: Microsoft 365 Education .

Din företag eller skola(företag eller skola) intresserad av Microsoft 365 ?

Som du kan se Microsoft försöker erbjuda en rad prenumerationstjänster som inkluderar allt som ett företag eller utbildningsinstitution kan behöva: operativsystem, Office-applikationer(Kontorsappar), säkerhet och centraliserad hantering. Tror du att du är intresserad företag eller skola(företag eller skola) i denna prenumeration?

Under 2017 började Microsoft erbjuda en ny linje av prenumerationstjänster, kallad Microsoft 365. Företaget erbjuder olika planer skräddarsydda för företag av alla storlekar, såväl som skolor. Microsoft 365-prenumerationerna inkluderar Windows 10, Office 365, säkerhets- och hanteringslösningar för enheter och andra olika appar och tjänster. Om du är nyfiken på att ta reda på mer om Microsoft 365, vad det är och vad det har att erbjuda, läs vidare:

Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 är ett nytt sätt på vilket ett företag kan dra nytta av Microsofts mjukvaruplattformar. Även om många tror att Microsoft 365 är en komplicerad sak, är det verkligen inte det. Microsoft 365 är en lösning som inkluderar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security, som erbjuds till företag och utbildningsorganisationer. Det är inte för hemanvändare.

Vilka typer av Microsoft 365-planer finns det?

Just nu är Microsoft 365 tillgängligt i tre olika planer:

 • Microsoft 365 Enterprise: skapad för stora organisationer. Den integrerar Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise och Enterprise Mobility + Security.
 • Microsoft 365 Business: designad för små och medelstora företag som har upp till 300 användare. Inkluderar Office 365 Business Premium, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security.
 • Microsoft 365 Education: skapad för fakulteter, gymnasier och andra utbildningsorganisationer. Det inkluderar Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise och Enterprise Mobility + Security.

Microsoft 365 Business administratörscenter

Vad erbjuder Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business är designat för företag som har färre än 300 anställda och kostar 20 USD per användare och månad. Det inkluderar:

 • PC-uppgraderingar till Windows 10 Pro från Windows 7, 8 och 8.1 Pro
 • Office-appar installerade på datorer, surfplattor, smartphones
 • Full tillgång till webbversionerna av Office-appar
 • 1 TB fillagring och delning i OneDrive-molnet
 • 50 GB e-post, kalender och kontakter
 • Microsoft Teams chatt arbetsyta
 • HD-videokonferenser
 • Affärsappar som Outlook Customer Manager, Bookings, Invoicing, MileIQ
 • Säkerhet och enhetshantering (iOS, Android, Windows, macOS)

Du kan läsa mer om allt som erbjuds, här: Microsoft 365 Business.

Vad erbjuder Microsoft 365 Enterprise?

Microsoft 365 Enterprise är för stora företag med över 300 användare. Priset per användare anges inte på Microsofts webbplatser och det innebär att du måste kontakta Microsofts försäljningsavdelning för att förhandla fram ditt eget pris. Den här planen inkluderar allt i Microsoft 365 Business men lägger till en rad appar och tjänster som är användbara för stora företag, såsom identitets- och åtkomsthantering (Azure Active Directory Premium P1), Microsoft Intune, SharePoint, Yammer, PowerApps, Flow, Microsoft StaffHub, Device vakt.

Superhjälte i Microsoft Office 365

Vad erbjuder Microsoft 365 Education?

Microsoft 365 Education är designat för skolor och elever, och det finns tre olika planer tillgängliga: Microsoft 365 A1, Microsoft 365 A3 och Microsoft 365 A5. Alla inkluderar tillgång till Office Online, men endast A3 och A5 erbjuder de fullständiga Office-klientprogrammen: Word, Excel, PowerPoint och Outlook. De erbjuder även e-post och kalender, instant messenger, Yammer, Microsoft Teams, OneNote och andra klassrumsverktyg. Det finns mycket mer information tillgänglig på denna webbsida: Microsoft 365 Education.

Är ditt företag eller din skola intresserad av Microsoft 365?

Som du kan se försöker Microsoft erbjuda en rad prenumerationstjänster som inkluderar allt ett företag eller en skola kan behöva: operativsystem, Office-appar, säkerhet och centraliserad hantering. Tror du att ditt företag eller din skola skulle vara intresserad av ett sådant abonnemang?