Snabba upp till Firefox och få den att ladda, starta och köra snabbare

Mozilla Firefox har alltid varit en populär alternativ webbläsare (alternativ webbläsare), även om dess popularitet har minskat något sedan lanseringen Krom . Många användare Firefox ställs ofta inför det faktum att webbläsaren saktar ner betydligt med tiden. Laddning under start kan ta lång tid och detta kan också påverka den totala hastigheten.

Firefox avsevärt förbättrad webbläsarminnesförbrukning och användning, men det gör fortfarande att folk vill ha mer. Faktum är att vissa till och med valde att installera tillägg minnesstart eller Memory Fox från (Memory Fox)mozilla- och tänkte till och med på att inaktivera de långsammaste tilläggen Firefox.

öka farten Firefox och få det att gå snabbare

Mozilla Firefox är en mycket populär webbläsare, men med tiden saktar den ner betydligt. Laddning under start kan ta lång tid och detta kan också påverka den totala hastigheten. Detta är ett vanligt problem och uppstår främst på grund av databasfragmentering.

Många säger att deras Firefox fortsätter att sakta ner (Firefox fortsätter att sakta ner) in Windows . Ytterligare andra kan säga att deras Firefox fryser eller kraschar (Firefox fryser eller kraschar). För användare Firefox som har problem i sin favoritwebbläsare kan dessa gratisverktyg hjälpa dig snabba upp Firefox(påskynda din Firefox) .

  1. Firemin
  2. Firefox Accelerator
  3. SpeedFox
  4. Firefox Preloader

Låt oss ta en titt på dem:

1]Brandgruva

firemin är ett verktyg som använder den säkra funktionen API kallas (API)EmptyWorkingSet . Det gör i princip processen Firefox använda mindre minne och säger också Firefox returnera den del av systemminnet som den håller fast vid.

För att använda Firemin måste du ladda ner (ladda ner)filen firemin.exe(Firemin.exe), packa upp det och kör firemin.exe från den extraherade mappen. Ställ in alternativen som du vill.

Till Firefox använd mindre minne, flytta reglaget åt vänster. Ju mer du glider åt vänster, desto mer processorkraft kommer att krävas. Det kan vara en bra idé att lämna standardinställningarna och se hur det går först.

firemin komprimerar även databaser Firefox SQLite . För att göra detta, klicka på ” Optimera Firefox(Optimera Firefox).”

2]Firefox Enhancer

Firefox Booster är en liten och enkel applikation som snabbar upp din Mozilla Firefox webbläsare(Mozilla Firefox). Du väljer helt enkelt en av de tre anslutningstyperna du använder ( snabb(snabbt), medel(medium), långsam(Långsam) ), som symboliseras av bilden av bilen. Sedan Firefox Booster(Firefox Booster) kommer att ändra den aktuella webbläsarkonfigurationen Mozilla Firefox beroende på din typ av internetanslutning.

3]SpeedFox

Firefox använder databaser SQLite för att lagra många av dina inställningar. Då kommer databaserna att ha vuxit och Firefox börjar arbeta långsamt. SpeedyFox komprimerar dessa databaser utan dataförlust. Databaser är optimerade för snabbare prestanda och reduceras i storlek med SpeedyFox .

4]Firefox Preloader

Firefox Preloader är ett verktyg utformat för att ladda ner delar Mozilla Firefox i minnet innan du använder den för att minska starttiden.

Låt oss veta vilken du tycker är mest användbar.(Berätta för oss vilken av dessa du har funnit vara mest användbar.)

Relaterad läsning(Relaterad läsning) : Mozilla Firefox verkar långsamt att starta.

Mozilla Firefox har alltid varit en populär alternativ webbläsare, även om dess popularitet har minskat lite sedan lanseringen av Chrome. Det är den vanliga upplevelsen för många Firefox-användare, som webbläsaren under en period saktar ner avsevärt. Det kan ta mycket tid att ladda under start, och den totala hastigheten kan också påverkas.

firefox

Firefox har gjort avsevärda förbättringar i webbläsarens minnesförbrukning och användning – men det gör fortfarande att folk vill ha mer. Faktum är att vissa till och med föredrog att installera Memory Restart eller Memory Fox-tilläggen från Mozilla – och övervägde till och med att inaktivera de långsammaste Firefox-tilläggen.

Snabba upp Firefox och få den att köras snabbare

Mozilla Firefox är en mycket populär webbläsare, men med tiden saktar den ner betydligt. Det kan ta mycket tid att ladda under start och den totala hastigheten kan också påverkas. Detta är ett vanligt problem, och det uppstår till stor del på grund av fragmentering av databaser.

Många säger att deras Firefox fortsätter att sakta ner på Windows. Ännu andra kan säga att deras Firefox fryser eller kraschar. För Firefox-användare som har problem med sin favoritwebbläsare kan dessa gratisprogram hjälpa dig snabba upp din Firefox.

  1. firemin
  2. Firefox Booster
  3. SpeedyFox
  4. Firefox Preloader

Låt oss ta en titt på dem:

1]Firemin

Firemin är ett verktyg som använder en säker API-funktion som heter EmptyWorkingSet. Det tvingar i princip Firefox-processen att använda mindre minne och säger även åt Firefox att ge tillbaka en del av systemminnet den hänger på.

För att använda Firemin måste du ladda ner filen Firemin.exe, dekomprimera den och köra Firemin.exe från den extraherade mappen. Ställ in alternativen som du vill.

För att få Firefox att använda mindre minne, flytta reglaget åt vänster. Ju mer du glider åt vänster, desto mer processorkraft kommer att krävas. Det kan vara en bra idé att hålla värdena på standardvärdena och se hur det går, initialt.

Firemin komprimerar även Firefox SQLite-databaser. För att göra det klickar du på alternativet Optimera Firefox.

2]Firefox Booster

Firefox Booster är en liten och enkel applikation som accelererar din Mozilla Firefox-webbläsare. Du väljer helt enkelt en av tre typer av anslutningar du använder (Snabb, Medium, Långsam), som symboliseras av bilden av bilen. Firefox Booster kommer sedan att ändra den aktuella konfigurationen av webbläsaren Mozilla Firefox för att passa din typ av internetanslutning.

3]Speedy Fox

Firefox använder SQLite-databaser för att lagra många av sina inställningar. När databaserna växer och Firefox börjar arbeta långsamt. SpeedyFox komprimerar dessa databaser utan att förlora några data. Databaser är optimerade för att fungera snabbare och minskas i storlek av SpeedyFox.

4]Firefox Preloader

Firefox Preloader är ett verktyg som är utformat för att ladda delar av Mozilla Firefox i minnet innan det används, för att förbättra dess starttid.

relaterad läsning: Mozilla Firefox verkar långsam att starta.

Relaterade Artiklar

Back to top button