Sms uppmärksamhet! För de vi tar emot är under kontroll

SMS

Vi hör inte så mycket om det och faktiskt är det få som skickar till varandra idag. De är SMS, en kommunikationsmetod som verkar ha gett vika för gratis meddelandeappar som WhatsApp, Telegram, Signal och många andra. Få människor vet att många av de sms som skickas eller tas emot är det under kontroll. Varför skulle det finnas någon som spionerar på innehållet i meddelandena?

SMS under kontroll. Här är varför

Som redan var orolig och trodde att du inte ens med textmeddelanden kunde vara säker på Integritet kan lugna ner sig. Personliga sms är i allmänhet säkra. Faktum är att det nu är väldigt få som människor skickar till varandra, föredrar istället mer praktiska appar som också håller en historik och tillåter att bilagor skickas.

Tvärtom finns det ett flöde av sms som ofta går förbi. Varningar om kreditkortsanvändning, påminnelser om ett möte eller för ett specialist- och läkarbesök eller till och med textmeddelanden från företag som erbjuder onlinetjänster.

Allt detta innehåll granskas av de företag som erbjuder professionella tjänster av marknadsföring och service. All information i sms:et tjänar till att förutsäga de möjliga trender av året och är oumbärliga i världen av företag.

Tillväxten av hälso- och sjukvårdssektorn

En av de mest intressanta uppgifterna från början av pandemin är tillväxten inom sektorn sjukvård. Faktum är att textmeddelanden 2020 var mer av ett sätt att flytta möten och skicka åtkomstinstruktioner till hälsoinrättningar. Det talas om en ökning med nästan 50 % mer jämfört med föregående år.

Kort sagt en ökande trend för textmeddelanden för en sektor som kommer att fortsätta växa som bekräftat Francesca Quaglia, Digital Marketing Strategy of Skebby, en plattform som sysslar med hantering och studier av data. “Med förvärringen av hälsonödsituationen har vi bevittnat en rad aldrig tidigare skådade förändringar i SMS-flöden, som faktiskt har visat en plötslig impuls inom alla sektorer relaterade till smart arbete, distansutbildning, e-handel och onlinetjänster, som mer än kompenserade för nedgången på grund av lidandet för de företag som drabbades mest av de begränsningar som infördes för att begränsa spridningen av pandemin “

I grund och botten, oroa dig inte, ingen användare har smarttelefonen under kontroll. Om någon har några tvivel finns här några sätt att ta reda på.

Relaterade Artiklar

Back to top button