SMS: här är apparna som får dig att tjäna utan att göra något

Internet har nu blivit en skattkammare av möjligheter. I arbetsvärlden, skryten av lätta intäkter kunna göra miljonär till och med den första dummy som klickar på deras sida webb. Det finns dock en metod som faktiskt tar hem flera fasta ämnen utan att göra något. De finns faktiskt app som betalar användarna om de gör sina tillgängliga SMS. Och betalningarna kommer alltid i tid. Men är det att lita på? Här är vad det är.

Hur man tjänar snabba pengar med SMS

Det är inte ett skämt och det är verkligen inte en av de artiklar som njuter av att lura användare som läser den genom att lova utan att hålla. Också därför att vi i detta fall Tecnoandroid vi lovar ingenting. Det finns appar som kan runda upp din månadsinkomst till de som gör sitt SMS tillgängligt.

Vid det här laget har alla telefonplaner inkluderat många SMS, för vissa är det till och med det obegränsat. Just därför har det skapats mellanliggande appar mellan användare och de reklamföretag som säljer till de senare SMS-paket vacker och redo med text, bara att skicka.

Uppenbarligen kommer användaren att vara ansvarig för denna uppgift som kommer att göra sig tillgänglig för det här jobbet. Pekar på kvantitet av SMS som han vill göra tillgängligt behöver han bara skriva och skicka det vanligtvis reklammeddelande till de nummer som kommer att tillhandahållas. Dessa appar är endast för enheter Android och kan lätt hittas inom inofficiella butiker. Detta för att Google han gillar inte sådana ansökningar och föredrar därför att inte publicera dem på egen hand Play Butik.

Google vill inte ha dessa appar av en anledning

Den första varningsklockan ligger i det faktum att Google ser inte snällt ut dessa appar som låter dig tjäna enkla pengar via SMS. Följaktligen kommer det att finnas en anledning till hans ställningstagande. Exakt, och mer än en. Kommer du ihåg? Ingen ger bort något.

Genom att behöva skicka fler SMS kommer användaren att göra sina egna tillgängliga Mobilabonnent ISDN siffra, med andra ord ditt personliga telefonnummer. Och det är där allt börjar. Faktum är att avsändaren inte är medveten om mottagare som kommer att ta emot hans meddelande. Det är inte heller att utesluta att innehållet är det spamså som bedrägerier online.

Slutligen a så stor användning SMS på en gång misstänksam till telefonoperatören som, som kom för att upptäcka användningen av meddelandena, kunde rapportera användaren och dra sig ur taxeplanen.

Relaterade Artiklar

Back to top button