SMS 2.0: Italien har välkomnat Google Messages-appen med öppna armar

Whatsapp Och Telegram, med ankomsten till Italien av SMS 2.0 de började skaka. Rädslan för de två mest populära snabbmeddelandeapplikationerna i världen är helt berättigad. Låt oss tillsammans ta reda på vad Meddelanden av funktionaliteten som introduceras av appen Google-meddelanden.

SMS 2.0: Google konkurrerar med WhatsApp och Telegram

L’Meddelanden app det är inget annat än en återgång till det förflutna för de mest nostalgiska, och nu har den också landat i Italien. Vilka är skillnaderna som skiljer den nya SMS 2.0 från den gamla generationen som består av max 165 tecken?

  • Multimediainnehåll. Tack vare det nya SMS:et är det nu möjligt att skicka foton, videor, emojis och röstanteckningar.
  • Gruppchatt. Precis som med appar för snabbmeddelanden kan du skapa grupper till vilka du fortfarande kan skicka SMS till flera kontakter samtidigt.
  • Aviseringar. SMS 2.0 erbjuder också en läsbekräftelse av det skickade meddelandet.
  • Forskning. Inom Google Messages-appen kommer det tack vare SMS 2.0 att vara möjligt att hitta förlorat innehåll bland de otaliga meddelandena, tack vare sökverktyget.

Kort sagt, Google Messages är väldigt lik de tidigare meddelandeapparna. Hur aktiveras denna funktion? Ladda bara ned Google Messages-appen från Play Butik. Sedan kan du börja skicka alla SMS 2.0 du vill. Hur? Kommer in inställningar och tryck på de tre prickarna längst upp till höger på skärmen. Här behöver du bara aktivera “Chattfunktion“.

Tyvärr finns det ett “men”: inte alla telefonbolag stöder SMS 2.0 och det kan förstås av orden “Chattfunktioner är inte tillgängliga för den här enheten“Det kommer att visas i appen.

Relaterade Artiklar

Back to top button