Smishing: Statspolisen varnar för sms-bedrägeri av det blockerade paketet

De bedrägerier på nätet och på grund av Covid-19 och restriktioner har det under det senaste året funnits tredubblats så mycket att brottsbekämpande myndigheter och konsumentorganisationer har fördömt en öka anmärkningsvärt av rapporterar. Även denna gång är det en som skördar många offer råna dem på mycket pengar. Faktum är att bara Statspolisen är varning alla webbanvändare från en ny smishing attack. Det här är SMS bluff av paket blockerat. Här är detaljerna.

Smishing: Statspolisen varnar för en ny bedrägeri på nätet

A ny bedrägeri på nätet den attackerar miljontals användare som köper från webben. I formen av smishing denna attack kommer sannolikt att bli allvarlig fara den som faller offer för det. Här är vad som officiellt kommunicerades av Statspolisen:

“”.

Dessa typer av attacker de definieras i teknisk jargong smishing eftersom de använder SMS för att kunna stjäla personlig informationden Lösenord eller le inloggningsuppgifter av de olyckliga fattiga. De länk anges för låsa upp paketet Rapporter till webbsidor som är verkliga kloner än de ursprungliga kurirer. Så klicka aldrig på länkar av tvivelaktigt ursprung och även om du väntar på en försändelse. Kontakta snarare kuriren om du är tveksam.

Tack vare Polispost och till Statspolisendet är vi alltid uppdaterad på de senaste attackerna smishingom det gäller SMS, nätfiskeom det gäller e-postOch vishingom jag är Call Center falskt att kontakta oss. Så vi betalar alltid mycket Uppmärksamhet och vi försöker känna igen de farliga bedrägerier på nätet.

Relaterade Artiklar

Back to top button