Smartphonepriserna kan stiga drastiskt

Chipkrisen, som vi började må bättre 2022, började äntligen påverka smartphones. Den allmänna prognosen är att det kan komma globala höjningar för smartphones 2022. Här är alla detaljer.

Smartphonepriserna kan öka drastiskt! år 2020 utbrott Pandemisk På grund av processen var många fabriker tvungna att stänga sina luckor under lång tid. Några av effekterna av detta inom sektorer orsakat brist på råvaror.

För närvarande den mest intensiva bristen på råvaror aspekt Sektorn där det känns är smarta enheter. Som ni vet, smart enheter de flesta av dem arbetar med chips, nämligen processorer. Som sådan tillgänglig i förhållandena Att producera processorer för alla enheter kan orsaka problem då och då.

Smartphone priser

Smartphonepriserna kan stiga drastiskt

Redan i branschen chip kris det var uppenbart. Nu har denna situation dokumenterats väl. Kinas ledande smartphonetillverkare gjorde några uttalanden för ett tag sedan och konstaterade att det fanns ett lagerproblem i vissa modeller. Sydkorea och världens ledande smartphonetillverkare har gett dessa märken till dessa märken häromdagen. Samsung deltog också.

Smartphone priser

Läckta rapporter Samsungs speciellt medium segmentet Det visade att det var brist på lager i A-seriens modeller. Så vad kommer att hända i det här fallet?

Smartphone priser

Mest analytiker till smartphones ökning på den globala marknaden förutser att det kan göras. Med andra ord kan telefonpriserna stiga på basis av utländsk valuta. Den främsta orsaken till denna ökning är ökningen av priset på chips med hög bearbetningskapacitet.

Information om Sonys nya hörlurar kom

Relaterade Artiklar

Back to top button