Smartphone på stranden: det hemliga tricket för att skydda den från sand och solskyddsmedel

Det finns inget vackrare än hav. Våra enheter tänker annorlunda än varje år riskera sina liv på grund av vattnet, havet, saltet, solen och solkrämerna. Faktum är att det smartphone på stranden tar ofta baksätet på prioriteringsskalan då lusten att koppla av och ta sig lite tid för sig själv borta från allt och alla råder. Detta betyder dock inte att vår älskade telefon ska hamna i glömska, mitt bland sand och oupphörliga faror. Hur man skyddar den från sommarväder?

Smartphone på stranden: hur man räddar den från dåligt väder

CertiDeal, ett företag som arbetar med marknaden för renoverade mobila enheter, har visat att när de kommer tillbaka från semestern befinner sig 5 % av användarna med en smartphone som inte längre fungerar. Ändå kan det undvikas med försiktighetsåtgärder Nedan.

För det första utsätt den inte för solen, speciellt när den inte används. Flytta den under dagen på ett sådant sätt att den kontrolleras och förhindrar att den stängs av ee Täck över det med handduk eller t-shirt. Faktum är att de flesta av modellerna, om de är överhettade, stängs av av sig själva, så adjö-samtal och speciellt bilder!

Du gör akta dig för sand och stenar, särskilt i det första fallet, eftersom det kan gå in i de små hålen () på smarttelefonen på stranden eller till och med bli repad med mikrokornen. Välj alltid en bra lock och härdat glasfilm.

Onödigt att säga att vatten är smartphonens fiende, men det finns några giltiga alternativ som du kan hitta direkt i snabbköpet eller på Amazon några euro. Bättre att vara säker än ledsen, eller hur? Spendera sedan dessa 10 euro och du sparar på reparationskostnader!

Relaterade Artiklar

Back to top button