Smartphone: Orsakar intensiv användning huvudtumörer?

Det pratas mycket om smartphone vid den här tiden. Vanor kommer att förändras av pandemin covid-19det kommer att bero på att man har upptäckt att fler och fler unga och barn är det anställda. Kort sagt, ämnet ligger många användare varmt om hjärtat. Det som oroar mest är skada som dessa enheter kan ge till vår hälsa. Frågan som bäst sammanfattar människors omedvetna rädsla idag är: Kan intensiv smartphoneanvändning orsaka huvudtumörer?

En mening av Hovrätten i Turin: ”Långvarig användning av mobiltelefonen kan orsaka huvudtumörer”. Ärendet togs upp av en anställd på Telekom som i 15 år, fördömde han, hade tvingats använda telefonen upp till 5 timmar om dagen. Nu denInail han måste betala honom en pension för att kompensera för hans yrkessjukdom. Men här är vad vi vet om förhållandet mellan smartphones och huvudtumörer.

Låt oss ge ordet till experterna om den bidragande smartphonen och cancer

Uppenbarligen, eftersom detta är ett mycket känsligt ämne, har vi på Tecnoandroid vi vill inte uttrycka personliga åsikter. Det finns tillräckligt med data medicinsk-vetenskaplig och expertrapporter för att klargöra den bakomliggande orsaken till smartphones och tumörer. För att förtydliga vad en rapport som publicerades sommaren 2019 är.Högre institutet för hälsafrån Aeneas, Cnr-Irea och frånPiemonte harpa.

“”. I huvudsak verkar inte den intensiva användningen av smartphones vara orsaken till cancer.

En bekräftelse kommer också en förklaring att den första forskaren vid Istituto Superiore di Sanità, Alessandro Vittorio Polichettisa han tillHantera just i förhållande till förhållandet mellan smartphones och tumörer: “”.

Sammanfattningsvis skulle de därför kunna definieras som “misstänkta fall av cancerogenicitet, men inte bekräftade”. Men smarttelefonen kan orsaka döden i vissa fall beskrivs i artikeln som finns på denna länk.

Relaterade Artiklar

Back to top button