Smartphone: om du är trött på din, här är de dyraste i världen

Om du är trött på ditt smartphonei din ägo i några år, och du letar efter något unik här är de dyrare i världen. Visst är det verkligen en apparat dyrbar vars extrema värde når priser svindlande. Varsågod 2 smartphones som säkert skulle producerawow effekt i dina vänner.

Black Diamond VIPN Smartphone

De Black Diamond VIPN Smartphone det är bland de modeller som kombinerar teknik med ädla diamanter. Dess värde ligger på 300 000 USD och med goda skäl gick han med i dyraste smartphones i världen.

svart-diamant-vipn-smartphone

Teknik är OLED. Prestandamässigt lyser den dock inte med sitt eget ljus lika mycket som sin skärm, utan det är de som får den att lysa två diamanter ställs in på baksidan av smarttelefonen respektive i navigeringsknappen.

Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

Nu ska vi berätta om en smartphone som presterar i värde 1 miljon dollar. Det är absolut en av telefonerna dyraste i världen. Som namnet antyder tillverkades denna enhet av Gressoen schweizisk tillverkare som sedan 1999 gör exklusiva och lyxiga mobiltelefoner.

De Gresso Luxor Las Vegas Jackpot är en speciell smartphone monterad med en massivt guldskal på 180 gram. A Afrikansk träpanel bland de dyraste i världen. Företaget har själv certifierat den ålder som når 200 år.

smartphone-ingång-luxor-las-vegas-jackpot

En helt otrolig singulär pjäs för hans unikhet. På den officiella webbplatsen för Gresso kan du hitta alla modeller av dess produktion som verkligen är exceptionella. Uppenbarligen jag priserför deras sammansättning e förfiningär riktigt höga, men du vet, världen av lyx den känner ingen kris.

Kort sagt, vi tog en titt på två smartphones som förtjänar sin plats bland de dyraste telefonerna i världen. Uppenbarligen är de inte för alla budgetar, men det skulle vara trevligt att ta reda på vem som har råd med en smartphone som överträffar miljonen.

Relaterade Artiklar

Back to top button