Smartphone: om du är ett barn och känner dig missförstådd av dina föräldrar är det normalt

För många barn och ungdomar är det så smartphone det har blivit en integrerad del av deras liv. Det är det första de tittar på på morgonen och det sista innan de somnar. För vissa är det en besatthetför andra är det utrymme för vänskap, säger de riktiga. Fler och fler barn känner idag missförstått från föräldrar och detta är normalt. Du måste dock vara mycket uppmärksam på faror. Hur är det möjligt att återuppbygga en bra förälder-barn-relation? Låt oss se några viktiga aspekter tillsammans.

Att använda din smartphone för mycket är den största orsaken till bråk

Använd för mycket smartphonen är ofta den största orsaken till bråk som händer mellan föräldrar och barn. Det visar en studie av Gonski Institute for Education avUniversity of New South Wales i Australien.

Praktiskt taget en tredjedel av föräldrarna som deltog i denna forskning uppgav att användningen av smartphones leder till motstridiga relationer med barn. Kort sagt är diskussionsämnet alltid mobiltelefonen. Det otroliga faktum är det 4 av 5 tonåringar äger minst en digital enhet. Men ännu mer oroande är att vissa av dessa bara har 4 år. Dessutom tar en tredje honom till sängs varje kväll.

Hur du ändrar din relation till föräldrar

Att vara barn gör det inte lätt att förstå föräldrar. De ser ofta sig själva som de människor som tvingar på ett sådant sätt diktatorisk deras regler, uppenbarligen för de yngre att bryta. En viktig aspekt som kan hjälpa en ung person är att prova sätta dig i skorna av ens far eller mor. Vad skulle du tycka om att ditt barn ser honom alltid fäst vid smarttelefonen?

Uppenbarligen är den främsta orsaken till konflikter den oro som föräldrar har mot sina barn för användning ochmissbruk tillverkning av smartphonen. Det kan vara bra att prata med dina föräldrar genom att lugna dem och låta dem se sociala aktiviteter från sin enhet. En annan grundläggande aspekt är att ge sig själv en begränsa. Gränser får dig att växa, för ju tidigare du lär dig att leva med dem, desto snabbare kommer effekten av det verkliga livet att göra mindre ont.

Det kan också vara bra att ta en titt på den här artikeln som förklarar en dold fara smartphone. Sammanfattningsvis är elektroniska enheter mycket användbara, men de bör inte förväxlas med det verkliga livet. De är där idag, men vi vet inte imorgon. Föräldrar, å andra sidan, stannar för alltid och en bra relation gör dem lyckliga och deras barn fridfulla.

Relaterade Artiklar

Back to top button