Smartphone: kommer “fylleläget” mot dåliga siffror

Använd den smartphone när du är full eller ännu värre är det aldrig rätt val och kan ofta leda dig till hamna i obehagliga situationer. Sms:a ditt ex eller din ägare efter att ha druckit till exempel. Sedan när du vaknar nästa morgon är sannolikheten att du vill försvinna i tomma luften hon är väldigt lång. Idag har man dock kanske hittat en lösning som inte innebär att man överger sin smartphone.

Faktum är att ett kinesiskt företag har patenterat en speciell modalitet bara för att undvika att hamna i den här typen av situation. Det döper redan om “berusad läge”Kan vara lösningen för undvika många dåliga siffror. Faktum är att berusningsläget låter dig blockera åtkomst till vissa applikationer på din smartphone ifall du höjer armbågen.

Smartphone: hur berusat läge fungerar

En utmärkt lösning för att ha smartphonens viktigaste funktioner tillgängliga men samtidigt förhindra obehagliga olyckor. Uppenbarligen kan dock läget inte aktiveras av sig självt; det blir upp till oss att aktivera “berusad läge”Innan du tar en trevlig aperitif med vänner och framför allt bestämmer dig för vilka program som ska blockeras. Hur läget fungerar är ganska okomplicerat.

En gång aktiverad på en smartphone den nya funktionen kommer att förhindra användningen av vissa applikationer tills du klarar tester. Även om testalternativet vid första anblicken kan verka som ett roligt alternativ istället kan det visa sig vara en lysande lösning. Som nämnts för tillfället är det bara ett patent inlämnat i Kina men detta utesluter inte möjligheten att se det så snart som möjligt på en smartphone. Vi måste bara hoppas att någon bestämmer sig för att utveckla detta nya patent.

Relaterade Artiklar

Back to top button