Smartphone: här är en modell som idag har ett enormt värde

De samlar har också nått världen av smartphone. Modeller av gamla mobiltelefoner Otroligt som idag vilken entusiast som helst skulle göra falska papper för att ha en. Det finns många modeller som genom åren har gjort den historia av mobiltelefon. Och just de som vissa anser vara gammalt järn ligger i dag i toppen av ranking för citat och sällsynthet. Låt oss tillsammans ta reda på vad a oerhört värde och det kan visa sig vara en utmärkt investering för framtiden.

Smartphone: Ericsson T28 är den mest populära samlarmodellen någonsin

Om vi ​​ser tillbaka finner vi att smartphone som vi idag håller i våra händer har en lång historia, mer spännande än vi tror. Vem av er kommer ihåg Motorola DynaTAC 800X? Lanserades in 1984 tillverkades endast i 300 tusen exemplar den liknar inte heller estetiskt våra nuvarande enheter.

Vi skulle kunna definiera dem smartphone årgång samlarobjekt eftersom de var före sin tid genom att bana väg för de nuvarande tekniker som verkligen är långt ifrån början. Det finns dock en mall som kom väldigt nära den idé vi har idag cellulär rörlighet.

Naturligtvis är det väldigt annorlunda från vårt smartphonemen dess form och lätthet har förvandlat den till en måste bland dåtidens modeller. Vi pratar omEricsson T28. Tillverkad av företaget med samma namn var det en av de mobiltelefoner bästsäljare i 1999. Det var inte särskilt uppskattat av dem som var tvungna att reparera det med tanke på dess form och placeringen av komponenterna som inte var särskilt bekväma för en reparation.

Men den design och den lätthet de gjorde detta uråldrigt smartphone nådde köparnas hjärtan. Det omisskännliga plastflik som skyddade nycklarna när du stoppade den i fickan och mini display i svart och vitt gjorde honom omedelbart en toppmodell för den som ville visa upp något unikt.

Idag är denna modell funktionell och bevarad bra förutsättningar det kan vara värt upp till 100 euro. Innan du säljer den rekommenderar vi dig dock att kontrollera tillgänglighet försäljning i andrahandsvärlden. Om det är få gör du klokt i att höja priset.

Relaterade Artiklar

Back to top button