Smartphone: En gammal HTC kan vara värd mycket pengar idag

Vem sa jag gamla smartphones är de inte värda något längre? Tvärtom, utmärkt val för dem som har behållit denna modell av HTC. Släpptes på marknaden för mer än tio år sedan, idag, om i bra förutsättningarkan vara värt en hög med pengar. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

HTC Desire T-Mobile G1: en smartphone med några år bakom sig

Är du nyfiken på vad smartphone det är rätt? Vi pratar om historikern HTC Desire T-Mobile G1. Arvet som gör det så värdefulla och så mycket eftertraktad är hans operativ system. I själva verket var denna HTC första smartphone i världen att ha installerat Android.

Idag känner vi till Google Pixel, smartphones som erbjuder det gröna robotoperativsystemet i renhet. På sätt och vis säger vi detta HTC var den första Google Pixel, ett slags föregångare av det som senare skulle bli i Nexus.

Praktiskt taget, HTC Desire T-Mobile G1 föddes ur greppet samarbete av den berömda taiwanesiska smartphonetillverkaren med Google. Det är detta som gör denna modell unik och värdefull. Många skulle göra falska papper för att ha det. Men se upp, de som letar efter den historiska HTC Desire T-Mobile G1 förväntar sig att den ska vara det arbetssätt och i betingelserom inte perfekt, åtminstone excellent.

HTC Desire T-Mobile G1 försäljningspris

För någon som har det och läser den här artikelnHTC Desire T-Mobile G1 det kan verkligen ha förvandlats till en dröm. Detta smartphone i själva verket, på grund av egenskaperna som nämns ovan, kan den nå en värde otrolig försäljning.

Det är sant att på eBay några av dessa modeller säljs för några hundra euro. Men om i Perfekta förhållanden och om det är den första modellen som går tillbaka till 2008detta smartphone kan säkert nå i 2 500 euro värde. Otroligt va?

Naturligtvis pratar vi inte om smartphone dyrare i världen, där har vi andra siffror långt ifrån några tusen euro. Hur som helst kan det bli vackert överraskning kunna ge tillfredsställelse till dem som utan att veta om det har en hemma. Oroa dig inte om betingelser de är inte exceptionella. Värdet kan gå ner till ett maximum 1000 euro om dessa är det Braannars 800 euro för en genomsnittlig HTC Desire T-Mobile G1.

Relaterade Artiklar

Back to top button