Smartphone: Du tror fortfarande på dessa legender om batterier

De smartphone de har alla en problem vanlig: le kontinuerliga påfyllningar nödvändigt för att bära sitt liv till slutet av dagen. Ingen skulle ge upp sin favoritapparäven om dessa förbrukar avsevärt batteri. Att ta bilder, spela in videor och dela dem genom att konsultera sociala medier är alla åtgärder som ger det smartphone i “låg batterinivå“.

Men många tror fortfarande på vissa falska legender angående batterier smartphones i förhållande till deras varaktighet. Handlingar som undviks av hörsägen. Här är vad de är och hur du undviker att göra några misstag ge mer liv till din mobiltelefon.

Använd endast originalladdaren för att ladda din smartphone

Den första av Metropolitan legender att många tror att det är sant som du bara och uteslutande bör använda original laddare för att ladda om den smartphone.

Detta är absolut inte sant. Batterierna i en smartphone är liknande, om inte det identisk, till en annans. Spänningen är densamma och därför att ladda den kan vara använd vilken kabel som helst men det är specifikt för smartphone.

Innan batteriet laddas måste batteriet vara helt urladdat

En annan helt falsk tro är principen att innan du laddar din egen smartphoneden batteri måste ladda ner nästan helt. Enligt de flesta skulle detta öka hans hälsa och livslängd.

Även här är det ett misstag. Inte bara saknar de nya litiumbatterierna minneseffekten, utan även, enligt experter, skulle de vara hälsosammare korta avgifter Och frekvent.

Det är farligt att låta din smartphone laddas över natten

Till sist avslutar vi med den sista falska nyheter inom smartphone- och batterisektorn. Enligt många, lämna smartphonen kvar ladda hela natten skulle vara farlig. Tvärtom, det finns inget att oroa sig för. Ingen risk för personlig och enhets hälsa. Något explosioner orsakad av överhettning undergräver ditt liv.

De nya batterierna faktiskt en gång nådde kontoret kompletta avaktiveras de genom att inte absorbera ytterligare energi. Bara några mikrocyklar för att hålla laddningen på 100 %.

Relaterade Artiklar

Back to top button