Smartphone: det finns en modell som kostar nästan 100 tusen euro

I världen av smartphone det finns modeller från samling avsedd för sektorn av lyx. Det finns till och med en som kostar nästan 100 tusen euro. Producerad av Guldviska, ett ledande företag i branschen, är verkligen en speciell och unik produkt. Låt oss ta reda på alla dess detaljer, hur mycket det kostar och varför pris av detta smartphoneden når nästan värdet av en lägenhet.

Samlarsmartphone: en lyx som få har råd med

För några dagar sedan, här uppe, berättade vi om några smartphone från samling från Kaviarett ryskt företag som kan förvandla en enkel mobiltelefon till en verkligt otrolig pjäs.

Idag får vi istället se en modell gjord helt av Guldviskaen riktig producent schweiziska av smartphone. Uppenbarligen, för de höga priserna förstår du att vi pratar om mobiltelefoner premium lyx. Det finns till och med en som kostar runt i butiken 93 tusen euro.

Denna modell kallas Goldvish Eclipse och det är en smartphone riktigt speciell. Naturligtvis sticker den inte ut för teknik, men dess mål är inte det. I själva verket är de just detaljer som det gjordes för att göra skillnad.

“”. En mycket respektabel presentation för denna speciella modell.

Goldvish Eclipse: tekniska specifikationer och lyxiga detaljer

Låt oss börja omedelbart från Tekniska specifikationerden ömma punkten för dem som, liksom vi enbart dödliga, förväntar sig mycket av en smartphone. Goldvish Eclipse lyser inte med sitt eget ljus. Faktum är att i hans hjärta slår en Qualcomm Snapdragon 800-serien med processor fyrkärnig från 2,5 Ghz. 3 GB från Bagge DDR3 + 64 GB av minnet inre. Skärmen från 5,5 tumFull HD 1080p, är ljus och hög kontrast med 401 ppiskyddad av anti-repor beläggning.

En poäng till förmån? där batteri som denna smartphone är utrustad med: Li-Po 3100mAh. Enligt tillverkaren garanterar det 14 timmar i konversation Och 288 timmar i står fast vid. Ah, vi glömde kameran från 13 MP med 6 mål.

Men vad gör skillnaden i detta smartphone är de lyxiga detaljer. Den dyraste modellen gjordes i krokodilskinn och i kroppen har de varit experter inbäddad väl 320 små diamanter dyrbar. Behaglig att ta på och ger en oöverträffad ljusstyrka för ögat. På butiken säljs den för ca 93 tusen euromen det verkar som att många modeller av Eclipse-familjen är slutsålda.

Relaterade Artiklar

Back to top button