Smartphone: den första blockkedjetelefonen på 12 tusen euro för krypto

Investerare i kryptovalutor de kan inte missa detta samlarbar smartphone. Den första blockchain-telefon i världen för krypto! En unik pjäs som säkert kommer att göra historien om smartphones. Att köpa det innebär inte bara att hantera det digitala tillgångar i alla säkerhet, men se till att a investering för framtiden. Här är alla detaljer om denna mycket speciella enhet från 12 tusen euro.

Sirin Solarin: smarttelefonen specialiserad på krypto

Kallas Sirin Solarinse smartphone specialiserad inom krypto. Insåg av Sirin Labsvar den första avsedd för Assange. Företaget hade förklarat vara ““.

Kort sagt, ett föremål för önskningar för alla som investera i kryptovalutor och de vill göra det i alla rörlighet men med extrema säkerhet. Sirin Solarin uppfyller detta behov fullt ut. Hans 2 500 komponenter interiörer har skapats för att göra detta ogenomtränglig smartphone från någon attack hacker,uppsnappande och brott mot Integritet.

Företaget ville också påpeka att det är så smartphone“.

Uppenbarligen så långt borta 2017 hittills Sirin Labs skapas nya modeller ännu mer uppträdande, men detta, den Sirin Solariskommer att finnas kvar i historien som den första enheten för krypto. Så vi kan hedersamt placera det i kategorin samlarbar smartphone.

Naturligtvis är beloppet att investera högre än 12 tusen euromen för en smartphone av denna kaliber gli passionerad de kommer inte att hitta några hinder. En produkt av nisch vars tekniska specifikationer kan sammanfattas enligt följande:

  • visa IPS från 5,5 tum. Upplösning 2K och skydd Corning Gorilla Glass 4;
  • ljudsystem a tre högtalare med förstärkare;
  • Qualcomm SoC Snapdragon 810;
  • backkamera från 23,8 megapixlar med laser autofokus och fyrtonsblixt;
  • batteri litium med snabbladdning, Qualcomm Quick Charge kompatibel.

Relaterade Artiklar

Back to top button