Smartphone: den dyraste i världen överstiger en miljon euro

Om du trodde att du skulle spendera mer än tusen euro för en smartphone det var galet, kanske har du missat något under dessa år. Försök att ta en titt på den här artikeln där vi kommer att berätta om en överstiger en miljon! Här är de smartphones som, i världen, är dyrare någonsin. Du kommer att bli förvånad över hur många som skulle vara villiga att betala absurda belopp för att äga en från samling.

Smartphones: här är de dyraste någonsin

Köp en övre delen av intervallet det betyder att vinna en smartphone bland de bästa som finns. Under några år sedan kan du känna dig nöjd och njuta av modellen fram till ankomsten av den som kommer att kittla lusten ännu mer.

Å andra sidan finns det människor som inte letar efter den mest kraftfulla eller tekniska smarttelefonen, utan efter den mest kostsam. En bit sällsyntför att visa upp sig bland sina modeller samling. Vi talar om en värld som består av 6 figurer, om inte fler. Låt oss se tillsammans de två dyraste någonsin.

GoldVish Le Million

GoldVish Le Million det är smartphone dyraste på planeten. För att köpa det måste du punga ut skönheten i 1,4 miljoner euro. Med en särskilt ergonomisk form är den inne vitt guld översållad med ruter.

Smartphone-guldvish-le-million

Att ha skapat designen av denna “juvel” är den berömda designern Emmanuel Gueit. Släpptes på marknaden i 2006 kom in i Guinness världsrekord som den dyraste smartphonen i världen.

Ancort Diamond Crypto Smartphone

Ancort Diamond Crypto han tog inte rekordet på ett tag. I själva verket är dess pris 1,3 miljoner euro, 100 tusen euro mindre än den föregående. Men han har inget att avundas honom. Denna smartphone är fortfarande en av dem dyrare på marknaden.

smartphone-ancort-diamant-krypto

En explosion av rikedom Och teknologi. Jag är 50 de värdefulla stenar och sällsynt i kroppen. Inuti slår ett mycket speciellt teknologiskt hjärta. Det är ett smartphone som slår all in säkerhet. Det kan den verkligen kryptera inte bara jag data i överföring, men också den samtal inkommande och utgående.

Men om du letar efter något speciellt, men med ett lite mer humant pris, kan du ta en titt på gamla mobiltelefoner som idag kan vara värd flera hundra euro.

Relaterade Artiklar

Back to top button