Smartphone: den dyraste i världen kostar 48 miljoner dollar och är en …

De smartphone dyraste i världen finns och är en iPhone. Hittills är det värt ca 48 miljoner dollar. En verklig överdrift av lyx! Avsedd för en speciell marknad, låt oss tillsammans upptäcka funktioner av denna ouppnåeliga smartphone från samling. Mer än en investering det skulle kunna definieras som en riktig galenskap. Här är alla detaljer om denna dyrbara högteknologiska juvel.

Dyra smartphones: Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond slår dem alla

Ja, vem skulle kunna slå en smartphone att idag är det nödvändigt att spendera för att köpa det 48,5 miljoner dollar? De Falcon Supernova iPhone 6 Rosa diamantmed detta pris överträffar det dem alla och vinner företräde för den dyraste enheten i världen.

Den första personen som köpte detta smartphoneoch tydligen den enda, är Nita Ambani, hustru till den rikaste mannen i Asien, Mukesh Ambani. Denna modell finns även tillgänglig från 2014 och kan beställas på specialbasis bokning.

Uppenbarligen att vara en iPhone 6 Specifikationerna är inte fantastiska. Men vad spikar dess kommersiella värde är material med vilken den modifierades av Falkett ledande amerikanskt företag inom sektorn, förvandlar det till en produkt tillägnad dem som älskar extrem lyx.

Finns i tre varianter av färgerberoende på vilket material skalet kläddes med, kan det beställas i 24 karats guld, rosa guld Och platina. Det speciella med Falcon Supernova iPhone 6 är diamantuppsättning på baksidan av kroppen. Det går verkligen inte obemärkt förbi att göra det så särskild och elegant vad som inte kunde vara annat än en enkel sådan smartphone.

När det gäller Tekniska specifikationer det finns ingen anledning att dröja mycket. Det är en klassiker iPhone 6 med minne från 32 GB, 64 GB eller 128 GB. Dess batteri Li-Po från 1080 mAh den är inte borttagbar och i dessa modeller har vissa problem med tiden gett det. Dess varaktighet kan vara upp till slutet på dagen inte vid intensiv användning.

Kort sagt, bland de smartphone samlarobjekt som finns på marknaden, det är vad för priset är värt mer än allt. Vem vet hur många förutom fru Ambani som har köpt denna modell!

Relaterade Artiklar

Back to top button