Smartphone: att ladda den i bilen är inte bra för heller

Nu är det smartphone är alla människors resesällskap. Ingen skulle glömma sin mobiltelefon hemma. Det finns dock många som glömmer att ladda om den och när de väl är ute inser de att deras enhet är tom. Inga problem, det är många som tror att det är möjligt ladda i bilen. Inget mer fel. Det är därför denna operation inte skulle vara bra för varken det ena eller det andra.

Var noga med att ladda din smartphone i bilen

Det bör noteras att med nya bilar utrustade med all tänkbar teknik är det inga problem att ladda din smartphone genom att ansluta den till USB-porten eller trådlös laddning. Även om vissa hävdar det Att ladda telefonen ofta skulle inte göra mycket nytta för batterierna. Även här finns det de som inte håller med om nästa generations nya batterier.

Hur som helst, i äldre bilar finns farorna med att skada smartphones och bilar, och hur. Här är de problem som uppstår när mobiltelefonen laddas upp under en bilresa.

Om fordonet är utrustat med en USB-port har denna funktionen att ansluta smarttelefonen till dess ljud- eller multimediasystem och inte ladda upp den. Verkligen denna lösning inte garanterar den nödvändiga energin för att öka batteriladdningen. Energibehovet i detta fall skulle vara större än det som tillförs. Det gör att laddningstiderna blir längre och batteriet i mobiltelefonen längre överhettas.

Att ladda smarttelefonen i bilen kan också skada bilen. I vissa fall verkar det faktiskt som om systemet har hittats Snabbladdning i det långa loppet äventyrar det funktionen hos bilens elektronik. Även på äldre bilar kunde de födas tändningsproblem. Ändå verkar det också krympa Batteri-liv av fordonet.

Kort sagt, du måste tänka på det innan du bestämmer dig för om du ska ladda mobilen i bilen eller inte om den här inte längre är så ung. Det finns också andra faror som en smartphone gömmer sig där inte bilens, utan barnens hälsa är i fara.

Relaterade Artiklar

Back to top button