Smartband Huawei Band 7 ger fler funktioner och 14 dagars batteritid

Idag var en bra lanseringsdag för Huawei. Förutom din nya Huawei Mate Xs 2 hopfällbar smartphone och smartwatch Watch GT 3 Prodet kinesiska teknikföretaget lanserade också sin Huawei Band 7 smartband. Ett mycket mer prisvärt alternativ för den som letar efter en bärbar och vill inte ha en smart klockaDen Band 7 Den har även ett batteri i 14 dagar.

Apple Watch-utseende och överkomligt pris

Ser man åt sidan, den Huawei Band 7 kan till och med minnas de sista äpple klockamen dess pris är mycket billigare än smart klocka ger äpple. DE smartband billigare än Huaweiutan NFC, kostar BRL 202,77. Modellen med NFC-teknik kostar 232,81 R$. Den senare kostar nästan 10% av Huawei Watch GT 3 Pro av keramik.

DE Huawei Band 7 är endast 9,9 mm tjock, vilket gör den till en av de smartband bästa på marknaden. Utöver detta väger enheten 16 g. Även med dessa små åtgärder har den ett batteri som är tillräckligt kraftfullt för 14 dagars måttlig användning, utan många funktioner aktiverade. DE band 7 den har också funktionen “Always On”, där din skärm aldrig går i viloläge och gör det lättare för användaren att observera viktig information. Men självklart, med det på, hejdå 14 dagars batteritid.

DE Huawei Band 7 smartband Den har en AMOLED-skärm som mäter 1,47 tum och har en upplösning på 194 x 398 pixlar. Trots att den har en mindre skärm än sin konkurrent Mi Band 6som har en 1,56-tums skärm enhet ger Huawei är 2,8 mm tunnare. DE Band 7 kommer att säljas i fyra färgalternativ: svart, röd, grön och rosa med guldkant. Förutom den traditionella pulsmätaren Huawei smartband Den har en oximeter, 5 ATM vattenmotstånd och 96 sportlägen

…..

Funderar du på att köpa en produkt online? Upptäck tillägget Save the Connected World för Google Chrome. Det är gratis och erbjuder dig prisjämförelser i större butiker och kuponger så att du alltid kan köpa till bästa pris. Ladda ner nu.

Källa: GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button