Smart Generation: smartphones, surfplattor och mycket mer till chockerande priser på Android och iOS

Smart generation är namnet på ett italienskt företag baserat i Messina som grundades 2015 av en grupp unga teknikentusiaster dedikerade till temat eko-hållbarhet. Passionen för hi-tech har belönats rikligt under åren av ett crescendo av entusiasm från en publik som väl har uppskattat det nya avtrycket som getts tillanvänds garanterat. Nu har gruppen även beviljat den nya appen för Android- och iOS-enheter genom vilken du kan lansera på jakt efter din favoritprodukt till en. Låt oss tillsammans ta reda på vad den består av.

Smart Generation kommer på Android och iOS: här är den nya applikationen

De gratis nedladdning av den tidigare nämnda applikationen garanterar tillgång till en rik katalog av produkter från stora lokala och internationella teknikmärken. Butiken sysslar med produkter av alla slag med rabatter upp till 70%både i Androids kommersiella hemisfär och för Apple-produkter (närvarande i större utsträckning).

Sedan starten har företaget lyckats väl med att täcka de olika behoven med bortom 100 000 nöjda användare. Utmärkt kvalitet på de artiklar som alltid föreslagits låga priser och med garanti för snabb leverans. Också flexibla är betalningsmetoder som är tillgängliga med kreditkort, vanlig banköverföring, postförskott och även avbetalningsprogram från 12 till 24 månader. Leveranstiden är endast 2 eller 3 arbetsdagar över hela halvön.

Bland de mest efterfrågade och tillgängliga produkterna är: iPhone, iPad, iMac, Mac Pro, Mac Mini, MacBook men även Windows PC och Android smartphone. Har du redan haft möjlighet att hantera denna verklighet? Plats för alla dina personliga kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button