Sluta välja mellan stil och funktionalitet med Huaweis senaste smartklockor

huawei klocka 2

En klocka med en lyxig design på handleden samtidigt som du njuter av de bästa uppkopplade funktionerna och sport- och hälsoövervakning? Detta är vad Huawei erbjuder med sin nya smarta klockor.

Huawei har lanserat sina helt nya anslutna klockor Watch GT 3 Pro och Watch Fit 2. Avancerade designprodukter som skakar om marknaden för smartklockor genom att inte kompromissa mellan lyxig estetik, bekväm autonomi och hälsofunktioner.

Huawei Watch GT3 Pro: en uppkopplad klocka som inte har något att avundas mot lyxurtillverkning

Premium design och ädla material, Huawei erbjuder oss en tocante som är direkt inspirerad av lyxklockor med sin Watch GT 3 Pro Titanium Edition. Dess titanfodral är både elegant och robust, samtidigt som det förblir lätt för att bibehålla en viss komfort på handleden. Märket förklarar att det har polerats av mästare för en tredimensionell finish. Den totala tjockleken på smartklockan har minskat med 0,5 mm jämfört med Huawei Watch GT 2 Pro för att göra den lättare att bära.

Skärmen är gjord av safirglas, ett material hårt som diamant och reptåligt. Baksidan är gjord av högteknologisk keramik, vilket krävde mer än 60 bearbetningssteg för att gå från keramiskt pulver till zirkonium och sedan till den färdiga produkten.

Den 3D-taktila roterande kronan antar stilen som en traditionell klocka, men är extremt effektiv och praktisk för att navigera i gränssnittet, ställa in enheten eller zooma in och ut.

Huawei Watch GT 3 Pro © Huawei

Köp Huawei Watch GT3 Pro 46mm

Huawei Watch GT 3 Pro finns även i Ceramic Edition och den här går ännu längre i estetik än sin vän. Designad med idén att skapa en balans mellan teknik och konst, kombinerar den inspiration från öst och väst för att uppnå en design som är både charmig och enkel.

För ordens skull utvecklades klockan med Venus födelse, Botticellis mästerverk. Denna referens kan ses i den skalformade guld- och silverramen och i de 24 vågmönstren.

En annan originalitet hos denna Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition, dess blomurtavla utvecklas över dagen, en liten uppmärksamhet så estetisk som symbolisk representerar idén om tidens gång.

Huawei Watch GT 3 Pro © Huawei

Ultrabeständig mot korrosion och värme tack vare högteknologisk keramik, den anslutna klockan är också motståndskraftig mot repor och stötar tack vare sin safirglaslins. Precis som Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition är den utrustad med en mycket genomtänkt 3D-roterande krona integrerad i fodralet.

Köp Huawei Watch GT3 Pro 43mm

Huawei Watch Fit 2: klass under alla omständigheter

Huawei Watch Fit 2 spelar i ett helt annat register genom att satsa allt på kvaliteten på skärmen. Dess stora 1,74-tums FullView-skärm ramas in av mycket smala ramar och erbjuder en 18,6 % större visningsyta än föregående generation. Informationen visas där på ett naturligt och användarvänligt sätt, lätt att förstå på ett ögonkast.

Designen på Huawei Watch Fit 2 är väldigt snygg och tillverkaren erbjuder tre ytbehandlingar för att hitta den klocka som passar din smak bäst.

  • Huawei Watch Fit 2 Active Edition är den lättaste, väl lämpad för idrottare med sin silikonrem. Fodralet är tillverkat av polymer. Tre färger finns tillgängliga: Midnight Black, Sakura Pink och Lagoon Blue.
  • Huawei Watch Fit 2 Classic Edition har ett polymerfodral på baksidan och ett aluminiumfodral på framsidan. Dess läderrem finns i två varianter: Nebula Grey och Moonlight.
  • Huawei Watch Fit 2 Elegant Edition förlitar sig på samma kombination av aluminium och polymer för fallet. Remmen, å andra sidan, är ännu mer exklusiv med valet av Milanese läder som material, i premium guld och issilver färger.

Köp Huawei Watch Fit 2

Huawei Watch GT 3 Pro © Huawei

Kort sagt, det finns något för alla smaker och alla behov.

Stor autonomi, uppkopplade funktioner och sport- och hälsoövervakning på hög nivå

Med Huawei behöver du garanterat inte ladda din uppkopplade klocka varje natt. Varumärket tillkännager en autonomi på upp till 14 dagar för Watch GT 3 Pro Titanium Edition-modellen och upp till 7 dagar för Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. För Watch Fit 2, räkna med en autonomi på 10 dagar vid normal användning och 7 dagar vid intensiv användning.

Alla den senaste generationens modeller av Huawei-anslutna klockor stöder att ta samtal via Bluetooth: du behöver inte ta fram din smartphone för att kommunicera, en mycket praktisk funktion när du spelar sport eller när du har händerna upptagna. Och när som helst kan du byta ljud till telefon eller hörlurar.

Bland de många uppkopplade alternativen de har utmärker sig Huawei Watch GT 3 Pro för tillgängligheten av en röstassistent och NFC-teknik för kontaktlös betalning eller igenkänning av en transportbiljett.

Huawei Watch GT 3 Pro © Huawei

Huaweis smartklockor är de idealiska följeslagarna för sportövervakning tack vare närvaron av mer än 100 träningslägen. Funktionen av “intelligent raceplanering” hjälper till att skapa ett personligt löpprogram genererat från den individuella historien. Den analyserar data som tempo, puls eller distans för att ge professionell rådgivning till användaren.

Klockorna är också vattentäta, motståndskraftiga mot svett såväl som regn och nedsänkning under simpass. GPS, å andra sidan, ger exakt platsdata.

Varumärket glömmer inte hälsan. Dess exakta elektrokardiogram kan upptäcka kardiovaskulära risker medan dess SpO2-sensor mäter syrenivån i blodet i realtid.

Köp Huawei Watch GT3 Pro 46mm

Köp Huawei Watch GT3 Pro 43mm

Köp Huawei Watch Fit 2

Relaterade Artiklar

Back to top button