Slut på resan för Spotify Car Thing

Spotify Car Thing

Tillbehöret utvecklat av musikströmningstjänst kommer att upphöra att produceras.

Spotify städar upp sina produkter, medan gruppen just har meddelat uppmuntrande resultat och en ökning av sina betalande användare.

Spotify stoppar produktionen av sin enhet när Android Auto och Apple CarPlay tar tag i fordon

Spotify har verkligen meddelat slutet på produktionen av Car Thing, ett tillbehör designat för bilister.

Målet med Spotifys utforskning av Car Thing var att bättre förstå lyssning i bilen och få ljud inom räckhåll för fler användare och fordon. På grund av flera faktorer, inklusive produktefterfrågan och problem med leveranskedjan, har vi beslutat att avbryta produktionen av Car Thing-enheter. ” säger Daniel Ek, Spotifys grundare, som föredrar att stoppa avgifterna nu.

Om du som många aldrig har hört talas om den här enheten, låter Car Thing dig använda Spotify på ett fordon via Bluetooth eller via en USB- eller extrakabel. Den måste också vara ansluten till din smartphone för att hämta dina preferenser och spellistor.

Enheten är utrustad med en skärm och ett navigeringshjul så att du sedan kan navigera genom din musik eller starta en spellista direkt utan att behöva gå igenom din telefon.

Om Car Thing kunde ha varit av intresse för några år sedan är enheten nu föråldrad med Android Auto eller CarPlay i nästan alla bilar som säljs av olika tillverkare.

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button