Slick Write – gratis webbtjänst för att förbättra dina skrivfärdigheter och stil

Slick Skriv är ett gratis online korrekturläsningsverktyg som tar ditt skrivande till nästa nivå. Finns som plugin wordpress, Chrome-tillägg(Chrome-tillägg) och Firefox-tillägg(Firefox Add-On) plugin öppet kontor och plugin LibreOffice det här verktyget hjälper dig att förbättra dina skrivfärdigheter.

Förbättra skrivförmågan

Oavsett om du är en bloggare, författare, student eller forskare, Slick Skriv hjälper dig att peka ut fel i din skrivstil. Han påpekar fel skrivstil och värdelösa ord som används i recensionen. Hur(Just) och andra plugins och programvara för grammatikkontroll, Slick Skriv föreslår rätt ord genom att högerklicka på fel text.

Slick Skriv är inte bara en tjänst för stavnings- eller grammatikkontroll, utan också ett onlineverktyg för att analysera ditt arbetsflöde, ta bort onödiga adverb, verb och prepositioner i en recension, kontrollera användningen av den passiva rösten och mycket mer. Allt detta kommer definitivt att förbättra min skrivförmåga. När du klickar på en rekommendation kommer du till Purdue Online Writing Lab(Purdue Online Writing Lab) relaterad till Purdue University(Purdue University).

Slick Skriv innehåller även “Associator” som ett verktyg för att hjälpa dig att snabbt hitta ordassociationer till din egen text. Bara(Bara) Markera ett ord eller en fras i ditt skrivande och använd verktygsfältets popup.

Slick Write-funktioner

 • Förändra –(Redigera –) öppnar ett fönster för att klistra in innehåll. Du kan kontrollera ett dokument på 200 000 tecken
 • Flöde – kontroller(Bockar) en skrivstil som inkluderar en meningstypström, en meningslängdström och en ordlängdström.
 • Struktur – kontroller(Bockar) meningsstruktur i ditt brev. Flaggar om en mening är för lång eller för kort.
 • Statistik – Visar statistiken för din artikel med en detaljerad procentandel av fel. Den innehåller detaljerad information om användningen av pronomen, adverb, meningar etc.
 • Kritik(Kritik) – indikerar alla möjliga fel i ditt brev. Bara(Bara) för musen över felen så ser du mer information. Ibland kan antalet rekommendationer du ser vara överväldigande.
 • Det fungerar mycket bra och ger exakta resultat.
 • Gratis stavnings- och grammatikkontroll online

Till skillnad från andra liknande tjänster, Slick Skriv kan användas helt gratis utan några installationer och begränsningar. Du behöver bara kopiera och klistra in ditt innehåll i ett formulär på webbplatsen så kan du korrekturläsa det noggrant. Slick Skriv kommer med ett trevligt och användarvänligt gränssnitt som är lätt att använda. Den finns även att ladda ner för Windows , Mac och linux .

Slick Skriv tillgänglig som plugin wordpress, Chrome-tillägg (Chrome Extension) och Firefox-tillägg (Firefox-tillägg) plugins öppet kontor och plugin LibreOffice . Du kan få dem från slickwrite.com hemsida.

Slick Skriv är ett gratis online korrekturläsningsverktyg som tar ditt skrivande till nästa nivå. Tillgängligt som WordPress-plugin, Chrome Extension och Firefox-tillägg, Open Office-plugin och Libre Office-plugin, det här verktyget hjälper dig att förbättra dina skrivfärdigheter.

Förbättra skrivfärdigheter

Slick Write är en gratis webbtjänst för att förbättra dina skrivfärdigheter och stil

Oavsett om du är en bloggare, författare, student eller forskare ‘Slick Skriv‘ hjälper dig att peka ut misstagen i din skrivstil. Den påpekar fel skrivstil och värdelösa ord som används i uppskrivningen. Precis som de andra plugins och programvaran för grammatikkontroll ger Slick Write dig rätt ordförslag genom att högerklicka på fel text.

Slick Write är inte bara en enkel stavnings- eller grammatikkontrolltjänst, utan det är ett onlineverktyg för att analysera ditt arbetsflöde, ta bort onödiga adverb, verb och prepositioner i skrivningen, kontrollera passiv röstanvändning och mycket mer. Allt detta kommer säkerligen att förbättra min skrivförmåga. När du klickar på en rekommendation kommer du att tas till Purdue Online Writing Lab som är anslutet till Purdue University.

Slick Write innehåller också en ‘Associator’ som verktyg som hjälper dig att snabbt hitta ordassociationer för din egen text. Markera bara ett ord eller en fras i din text och använd verktygslådan.

Funktioner i Slick Write

 • Redigera – Öppnar ett fönster för att klistra in innehållet. Kan kontrollera ett dokument på 200 000 tecken
 • Flöde – Kontrollerar skrivstil som inkluderar meningstypsflöde, meningslängdsflöde och ordlängdsflöde.
 • Struktur- Kontrollerar meningsstrukturen i din text. Fläckar om meningen är för lång eller för kort.
 • Statistik- Visar statistiken för din uppskrivning med en detaljerad felprocent. Den innehåller detaljerad information om användningen av pronomen, adverb, meningar etc.
 • Kritik – Den påpekar alla typer av fel i din uppskrivning. Håll bara musen över felen så kan du se ytterligare information. Ibland kan antalet rekommendationer du ser vara ganska överväldigande.
 • Det fungerar mycket bra och ger exakta resultat.
 • Gratis att använda, stavning och grammatik, onlineverktyg för stilkontroll

Till skillnad från andra tjänster i sitt slag är Slick Write helt gratis att använda utan några installationer och begränsningar. Du behöver bara kopiera och klistra in ditt innehåll i ett formulär på webbplatsen, så kan du korrekturläsa det noggrant. Slick Write kommer med ett snyggt och användarvänligt gränssnitt som är lätt att använda. Den finns även tillgänglig för nedladdning för Windows, Mac och Linux.

Slick Write är tillgängligt som WordPress-plugin, Chrome Extension och Firefox Add-On, Open Office-plugin och Libre Office-plugin. Du kan få dem från dess hemsida slickwrite.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button