Slå på värmen med denna Rowenta Turbo Silence Extreme fan-kampanj

De stora värmeböljorna kommer att följa varandra under de kommande dagarna: skydda dig själv genom att välja en utmärkt piedestalfläkt, dessutom till försäljning: Rowenta Turbo Silence Extreme.

Rowenta Turbo Silence Extreme © Rowenta

För att undvika att lida för mycket av värmen och blåsa lite, skaffa Rowenta Turbo Silence Extreme tyst fläkt som för närvarande är till salu på Amazon.

Rowenta Turbo Silence Extreme i ett nötskal:

  • Kyler snabbt upp till 72m³
  • Nattläge för minimal bullerförorening
  • 4 hastigheter för motorn

Rowenta Turbo Silence Extreme förlorar €50 på sitt pris och går därför från €139,99 till €89,99 hos Amazon.

Hitta Rowenta Turbo Silence Extreme för 89,99 € på Amazon

Obestridlig komfort för en tyst fläkt

Rowenta Turbo Silence Extreme är en piedestalfläkt i justerbar storlek som snabbt kommer att bli din bästa vän under de varma dagarna. Av utmärkt kvalitet drar den också fördel av en rejäl minskning eftersom du kan beställa den för 89,99 € istället för 139,99 €.

Och om du är snabb nog kan du ha den innan lördagen den 18 juni, den varmaste dagen. För att inte missa det, tveka inte att dra nytta av de 30 dagars gratis provperioder på Prime. Så du kommer att ha garanterad leverans inom 24 timmar och kommer att vara säker på att spendera helgen cool.

Diskret, kraftfull, effektiv: Rowenta Turbo Silence Extreme

Med denna fläkt kommer du att kunna behålla en sken av fräschhet i ditt huvudrum. Det fungerar väldigt enkelt: anslut det bara till elnätet för att kunna använda det. Det finns ingen fjärrkontroll, allt görs via kontrollerna på dess bas.

Där kommer du att kunna välja mellan de tre hastighetslägena eller nattläget som minskar ljudet från enheten utan att snåla med fräschören. Återigen kan du välja att få den att svänga från vänster till höger för att täcka ett större område i rummet.

Och självklart går det att justera den i höjdled för att anpassa den till rummets yta: om du vill ha fräschhet i nivå med benen eller huvudet. Dess fot, bas, är 40 cm. Och du kan utöka/krympa den med plus eller minus 30 cm.

Utöver allt det går det även att luta huvudet uppåt eller nedåt, för att få ventilationen helt anpassad efter ditt boende och dina önskemål.

Rowenta Turbo Silence Extreme © Rowenta

Hitta Rowenta Turbo Silence Extreme för 89,99 € på Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button