Skype-inloggning: Säkerhets- och säkerhetstips för nybörjare

Eventuella säkerhetsbrister i videokonferensapplikationer som kräver tillgång till mikrofoner och kameror har en betydande inverkan på hur människor kommunicerar via onlineapplikationer. Därför är det viktigt att ha ordentliga säkerhetsåtgärder vid en olycka. Microsoft Skype löser de flesta av dessa problem. Ställ in och använd Skype enkelt, men du måste också vidta några försiktighetsåtgärder för att vara säker på nätet när du använder Skype . Här är några viktiga Skype-säkerhetstips för nybörjare(Skype Säkerhetstips för nybörjare).

Viktig(Viktig Skype-säkerhet) Skype-säkerhetstips för nybörjare

Om du upptäcker en säkerhetsrisk i någon av Microsoft-applikationerna Skype eller onlinetjänster kan du rapportera det omedelbart. Dessutom, genom att följa listan med instruktioner, kan du säkerställa säkerheten för ditt konto.

 1. Skyddar din dator
 2. Akta dig för internetbedrägerier
 3. Nätfiske
 4. Håller Skype uppdaterat
 5. Anpassa dina sekretessinställningar

Viktigast av allt, använd alltid ett unikt och starkt lösenord. Använd en blandning av bokstäver, siffror och symboler.

1]Skydda din dator

Cybersäkerhetsexperter har alltid hävdat att det inte är en bra idé att öppna några misstänkta bilagor från personer du känner eller e-postbilagor från personer du inte känner. Därför, om du är osäker, kontakta personen som skickade dig e-postmeddelandet för att bekräfta dess legitimitet.

Använd alltid ett antivirusprogram för att kontrollera filer du får från andra personer och hålla ditt antivirusprogram uppdaterat. Windows Defender(Windows Defender) av Microsoft kanske inte anses vara den bästa antivirusmjukvaran, men den är säkerligen tillräckligt bra för att vara ditt primära skydd mot skadlig programvara.

Var också försiktig när du väljer de webbplatser du besöker och ladda alltid ner innehåll från den officiella webbplatsen.

2]Var försiktig med onlinebedrägerier

Med snabb spridning Internet(Internet) bedrägerier på nätet har blivit vanliga. Man måste alltså vara fullt medveten om riskerna för bedrägerier i samband med användning av videokonferensapplikationer som t.ex. Skype .

Se alltid till att du litar på webbplatsen eller handlaren innan du tillhandahåller din kreditkortsinformation till någon webbplats som påstår sig sälja produkter vidare skype. Köp Skype-kredit(Köp Skype-kredit) och prenumerationer direkt på webbplatsen Skype .

Tyvärr hanterar de flesta av oss onlinebedrägerier någon gång, och ofta efter en obehaglig upplevelse är vi fullt medvetna om bedrägerieriskerna som är specifika för onlinebedrägerier.

För det andra, svara aldrig på bluffmejl Skype ber dig att ange dina kreditkortsuppgifter, lösenord eller andra detaljer. Skype ALDRIG(Skype ALDRIG) begär sådana uppgifter via e-post. Hans agenter kundservice(Kundtjänst) kan be om betalnings-/beställningsinformation eller biljettspårningsnummer, men de kommer aldrig att fråga efter detaljer relaterade till dina kreditkortsuppgifter eller lösenord.

RÅD(DRICKS) . Använd VPN-programvara för Skype (VPN-programvara för Skype) för att behålla din integritet.

3]Nätfiske

På senare tid har även nätfiske blivit ett allvarligt hot. Det hänvisar till en angripares försök att få känslig information som ett användarnamn, lösenord eller kreditkortsinformation genom att utge sig för ett verkligt företag eller en webbplats.

Det finns många typer av nätfiske. Här är några av de populära:

 • Allmän(Allmänt) Regelbundna e-postmeddelanden som ber om dina personliga uppgifter är den mest använda formen av nätfiske.
 • riktade spam-attacker
 • valfångstbedrägeri
 • Smishing (SMS Phishing) och Vishing
 • Bedrägeri med QRishing
 • Tabnabbing

Du kan läsa mer om dem i vårt inlägg om typer av nätfiske.

Att informera våra läsare om nätfiske(Phishing) och dess typer måste du hjälpa dem att undvika att bli offer för det och vara säker på Internet när du använder Skype .

Det bästa försvaret mot nätfiske är vaksamhet. Medan verktyg som spamfilter och andra blir mer effektiva, har vissa nätfiske-e-postmeddelanden fortfarande kommit fram. Genom att öka din medvetenhet om nätfiskemetoder och vara vaksam i deras aktiviteter kan du alltså avskräcka sådana attacker.

Se först upp för e-postmeddelanden med en falsk känsla av brådska, som:

 • “Ditt konto har äventyrats, klicka här för att se detaljer.”
 • “Verifiera dina kontouppgifter.”

Dessutom, om du någon gång får ett e-postmeddelande som ber dig att klicka dig igenom eller klicka på länkar i ett e-postmeddelande, förplikta dig inte att följa sådana förfrågningar. Skriv istället skype.com i din webbläsare och logga in på ditt konto direkt från webbplatsen Skype .

Om du får ett mejl som verkar vara från Skype med en bilaga, öppna inte bilagan blint.

Likaså om du får ett e-postmeddelande som utger sig vara från Skype och du misstänker att det är misstänkt, svara inte på e-postmeddelandet eller öppna några bilagor till e-postmeddelandet. verklig(Äkta) e-postmeddelanden från Skype skickas vanligtvis från e-postadresser som slutar på:

 • @emails.skype.com
 • @email.skype.com
 • @skype.delivery.net
 • @notifications.skype.com
 • @alerts.skype.com
 • @skype.net
 • @css.one.microsoft.com

Om du inte har fått ett e-postmeddelande från en av adresserna ovan, se till att det är en bluff. Även om det är från någon av dessa adresser råder vi dig att vara försiktig.

Andra åtgärder som kan hjälpa dig att hålla dig säker när du använder Skype online inkluderar:

4]Håll Skype uppdaterat

Skype dagligen förbättrar sin tjänst för att förbättra dess kvalitet och göra tjänsten mer pålitlig och säker. Så se till att du uppdaterar Skype till den senaste versionen.

5]Justera dina sekretessinställningar

Skypes sekretessinställningar(Skype) låter dig kontrollera och hantera vem som kan kontakta dig på Skype .

Dessa länkar kan också intressera dig:(Dessa länkar kan också intressera dig:)

Logga in på Outlook.com(Outlook.com Logga in) | Yahoo Logga in | Facebook Logga in | Twitter Logga in Hjälp | Logga in på PayPal(PayPal-inloggning) | Gmail Logga in | LinkedIn-inloggningstips (LinkedIn-inloggningstips) .

Eventuella brister i säkerheten för videokonferensappar som kräver åtkomst till mikrofoner och kameror har en betydande inverkan på hur människor kommunicerar via onlinearps. Som sådan är det viktigt att ha ordentliga säkerhetsåtgärder på plats om det skulle inträffa en händelse av olycka. Microsoft Skype tar upp de flesta av dessa problem. Det är enkelt att ställa in och använda Skype, men du bör också vidta några försiktighetsåtgärder för att vara säker på nätet när du använder Skype. Här är några viktiga Skype Säkerhetstips för nybörjare.

Skype Säkerhetstips för nybörjare

Viktiga Skype-säkerhetstips för nybörjare

Om du har hittat en säkerhetsrisk i någon av Microsofts Skype-appar eller onlinetjänster kan du rapportera det direkt. Genom att följa listan med instruktioner kan du också hjälpa till att hålla ditt konto säkert.

 1. Skyddar din dator
 2. Var försiktig med onlinebedrägerier
 3. Nätfiske
 4. Håller Skype uppdaterat
 5. Konfigurera sekretessinställningar

Viktigast av allt, använd alltid ett lösenord som är unikt och starkt. Använd en blandning av bokstäver, siffror och tecken.

1]Skydda din dator

Cybersäkerhetsexperter och alltid hävdat att det inte är en bra praxis att öppna bifogade filer som ser misstänkt ut från personer du känner eller e-postbilagor från personer du inte känner. Så, när du är osäker, kontakta personen som skickade dig e-postmeddelandet för att bekräfta att det är legitimt.

Använd alltid ett antivirusprogram för att kontrollera filerna du får från andra personer och hålla ditt antivirusprogram uppdaterat. Microsofts Windows Defender kanske inte kvalificerar sig som den bästa antivirusprogramvaran, men den är säkerligen tillräckligt bra för att vara ditt huvudsakliga försvar mot skadlig programvara.

Var också noga med att välja vilka webbplatser du besöker och se till att alltid ladda ner innehåll från den officiella webbplatsen.

2]Var försiktig med onlinebedrägerier

Med den snabba internetexpansionen har bedrägerier på nätet blivit vanliga. Som sådan är det nödvändigt att bli fullt medveten om de bedrägerierisker som är specifika för att använda videokonferensappar som Skype.

Se alltid till att du litar på en webbplats eller handlare innan du ger din kreditkortsinformation till någon webbplats som påstår sig sälja Skype-produkter vidare. Köp Skype-kredit och prenumerationer direkt från Skypes webbplats.

Tyvärr möter de flesta av oss onlinebedrägerier någon gång, och det är ofta efter den obehagliga upplevelsen vi blir fullt medvetna om bedrägerieriskerna som är specifika för onlinebedrägerier.

För det andra, svara aldrig på Skypes bedrägerimeddelanden där du uppmanas att ange dina kreditkortsuppgifter, lösenord eller andra uppgifter. Skype begär ALDRIG sådan information via e-post. Dess kundtjänstrepresentanter kan begära dina betalnings-/beställningsuppgifter eller biljettspårningsnummer, men de kommer aldrig att fråga om detaljer relaterade till dina kreditkortsuppgifter eller lösenord.

DRICKS: Använd en VPN-programvara för Skype för att förbli privat.

3]Nätfiske

På senare tid har även nätfiske blivit ett stort hot. Det hänvisar till ett försök från en illvillig tredje part att skaffa känslig information som ett användarnamn, lösenord eller kreditkortsuppgifter, genom att utge sig för att vara ett äkta företag eller en webbplats.

Det finns många typer av nätfiske. Några av de populära är:

 • Allmänna vanliga e-postmeddelanden som frågar dig om dina personliga uppgifter är den mest använda formen av nätfiske
 • riktade spam-attacker
 • Valfångstbedrägerier
 • Smishing (SMS-nätfiske) och Vishing
 • QRishing bedrägerier
 • Tabnabbing

Du kan läsa om dem i detalj i vårt inlägg om typer av nätfiske.

Efter att ha informerat våra läsare om nätfiske och dess typer är det nödvändigt att hjälpa dem att undvika att falla offer för det och vara säkra på nätet när de använder Skype.

Det bästa försvaret mot nätfiske är vaksamhet. Medan verktyg som skräppostfilter och andra blir allt effektivare, har det visat sig att vissa nätfiske-e-postmeddelanden fortfarande kommer igenom. Så genom att öka din medvetenhet om nätfisketekniker och din vakenhet när du agerar på dem, kan du hålla sådana attacker borta.

För det första, se upp för e-postmeddelanden med en falsk känsla av brådska, t.ex.

 • “Ditt konto har äventyrats, klicka här för att se detaljer”.
 • “Bekräfta dina kontouppgifter”.

Dessutom, om du någon gång får ett e-postmeddelande som ber dig att följa eller klicka på länkarna i e-postmeddelandet, förplikta dig inte till sådana förfrågningar. Skriv istället skype.com i din webbläsare och gå till ditt konto direkt från Skypes webbplats.

Om du får ett e-postmeddelande som påstår sig vara från Skype som har en bilaga, öppna inte bilagan blint.

På samma sätt, om du får ett e-postmeddelande som påstår sig vara från Skype och du misstänker att det är tveksamt, svara inte på e-postmeddelandet eller öppna några bilagor till e-postmeddelandet. Äkta e-postmeddelanden från Skype skickas vanligtvis från e-postadresser som slutar med:

 • @emails.skype.com
 • @email.skype.com
 • @skype.delivery.net
 • @notifications.skype.com
 • @alerts.skype.com
 • @skype.net
 • @css.one.microsoft.com

Om du får ett e-postmeddelande som inte kommer från en av adresserna ovan, se till att det är bedrägligt. Även om det är från en av dessa adresser rekommenderar vi att du är försiktig.

Andra åtgärder som kan hjälpa dig att vara säker när du använder Skype online inkluderar,

4]Hålla Skype uppdaterat

Skype gör dagligen förbättringar av sin tjänst för att förbättra dess kvalitet och göra tjänsten mer pålitlig och säker. Så se till att du har uppdaterat till den senaste versionen av Skype.

5]Konfigurera sekretessinställningar

Skypes sekretessinställningar låter dig kontrollera och hantera vem som kan kontakta dig på Skype.

Dessa länkar kan också intressera dig:

Outlook.com Logga in | Yahoo Logga in | Facebook Logga in | Twitter Logga in Hjälp | PayPal Logga in | Gmail Logga in | LinkedIn-inloggningstips.

Relaterade Artiklar

Back to top button