Sky Cruise: Kryssningsplanet med enorm storlek anländer

Ett kärnkraftsdrivet flygplan som inte kräver tankning och som aldrig landar, här är det nya galna projektet för den flygande kryssningen ‘Sky Cruise’.

Sky Cruise: Du sätter dig på planet med ett annat plan!

Ett flygande berg, det här är vad du kan se passera över dina huvuden en dag. Ett futuristiskt projekt som sammanflätar ingenjörskonst och banbrytande teknik för att skapa vad som kommer att bli den första flygande kryssningen i världen!

När vi säger flygande kryssning gör vi det inte bara för att säga det, för vi pratar om ett flygplan med otroliga dimensioner.

Låt oss börja med 20 elmotorer som drivs av en kärnreaktor som ger möjlighet att kunna flyga utan att någonsin landa. Dess vingar är så stora att var och en rymmer fem motorer, har två våningar med stora användbara utrymmen och är lika stora som två interkontinentala flygplan.

Nu kanske du undrar, men om ett plan aldrig landar, hur kan du komma ombord? Enkelt, genom ett annat plan som landar ovanpå Sky Cruise medan det flyger, som också bär alla nödvändiga varor bortom semesterfirarna. Saken är ganska enkel, du behöver ingen landningsbana utan bara för att nå samma marschhastighet för att luta dig försiktigt mot flygplatsen, placerad på baksidan av den flygande kryssningen.

Härifrån tar du sedan en hiss för att gå ner inuti, där det eleganta och lyxiga läget kommer att erbjuda några dagar av oförglömlig nöje och avkoppling. Det är ännu inte känt exakt hur många planer det kommer att finnas, men projektet förutser barer, biografer, teatrar, lyxrestauranger, simbassänger och spelrum förutom de otaliga hotellstugorna.

Designerna avslöjade några egenheter för “The Independent”: “Tack vare kärnkraften tar hotellet aldrig slut på bränsle och kan förbli svävande i luften i flera år utan att någonsin röra marken och till och med underhåll kan utföras under flygning.”

Relaterade Artiklar

Back to top button