Skärmfångst GoScreencapture-fångstverktyg gör delning

goScreenCapture är ett praktiskt verktyg för att skapa skärmdumpar för Windows PC(Windows PC) som låter dig ta skärmdumpar direkt och erbjuder även några grundläggande redigeringsfunktioner som gör den mångsidig. Verktyget är välbyggt och gör sitt jobb bra. Det är gratis att ladda ner, men kräver gratis registrering och e-postverifiering.

goScreenCapture översikt

Till att börja med, som de flesta andra gratis skärmdumpsprogram, finns det tre fångstlägen tillgängliga. Med goScreenCapture kan du fånga hela skärmen, ett specifikt fönster eller ett specifikt område på skärmen. Hela skärmbilden är väldigt tydlig, i ett specifikt område måste du välja ett område, som vi gör i Snipping Verktyg och under det specifika fönstret måste du peka på det programfönster som du specifikt vill fånga.

När du har tagit en skärmdump kommer en ny bildredigerare att dyka upp, liknande ett fönster som innehåller en skärmdump.

Här kan du redigera skärmdumpen du har tagit och sedan spara den eller bara spara den utan att redigera. Redigeringsverktygen är minimala, men du kan alltid byta till andra avancerade skärmdumpsredigeringsverktyg.

goScreenCapture_Editor

goScreenCapture erbjuder mycket grundläggande redigeringsverktyg som överstrykningspenna, linjer, textruta, enkel ruta, etc. Du kan till och med skapa dina egna verktyg baserat på något av de ovan nämnda verktygen.

Som ett exempel skapade jag en ruta med en kontur med ett enkelt rektangelverktyg och ett textruteverktyg med en bakgrund med låg opacitet och ett anpassat teckensnitt. Du kan skapa otaliga verktyg med färg eller några enkla varianter för att passa dina behov.

goScreenCapture_custom

goScreenCapture erbjuder flera delningsalternativ:

 • Till urklipp
 • Via e-postklient
 • Genom(Via) ccDevnet goTransfer (överför app från samma utvecklare)
 • I Microsoft Paint
 • Facebook
 • Spara som

Delar in Microsoft Paint – ett användbart tillägg som gör att du enkelt kan byta till MS Paint för mer avancerad redigering av tagna skärmdumpar. Stöd för ytterligare redigeringsverktyg som t.ex Paint.net , photoshop osv, välkommen.

goScreenCapture är ett fantastiskt litet verktyg som tjänar detta syfte, det kan vara väldigt praktiskt och användbart när du tar skärmdumpar och sparar dem. Utöver det ger de minimala redigeringsfunktionerna och de varierande delningsfunktionerna känsla och gör verktyget värt att ladda ner.

Klick här(här) för att ladda ner goScreenCapture. Verktyget är gratis men kräver e-postregistrering.

Ta en titt på vårt Windows Screen Capture-verktyg också.(Ta också en titt på vårt Windows Screen Capture Tool.)

goScreenCapture är ett praktiskt verktyg för skärmdumpar för Windows PC, som låter dig ta skärmdumpar omedelbart och det erbjuder också några grundläggande redigeringsfunktioner som gör det till en komplett allround. Verktyget är välbyggt och tjänar syftet väl. Det är gratis att ladda ner men kräver registrering och e-postverifiering vilket är kostnadsfritt.

granskning av goScreenCapture

Till att börja med, som de flesta andra gratis skärmdumpsprogram, finns det tre fångstlägen tillgängliga. Med goScreenCapture kan du fånga hela skärmen, ett specifikt fönster eller ett specifikt område på skärmen. Hela skärmdumpen är mycket förståelig, i ett specifikt område måste du välja ett område som vi gör i Snipping Tool, och under ett specifikt fönster måste du peka upp till applikationsfönstret som du specifikt vill fånga.

granskning av goScreenCapture

När du har tagit skärmdumpen dyker en ny bildredigerare som ett fönster upp som innehåller skärmdumpen.

Här kan du redigera skärmdumpen som tagits och sedan spara den eller helt enkelt spara den utan att redigera. Verktygen är minimala, men du kan alltid byta till andra avancerade verktyg för att redigera skärmdumparna.

goScreenCapture_Editor

goScreenCapture erbjuder mycket grundläggande redigeringsverktyg som en överstrykningspenna, linjer, textruta, enkel ruta och etc. Du kan till och med skapa dina egna anpassade verktyg baserat på något av de ovan nämnda verktygen.

Som ett exempel skapade jag en skisserad ruta med hjälp av ett enkelt boxverktyg och ett textboxverktyg med låg opacitetsbakgrund och ett anpassat typsnitt. Du kan skapa otaliga verktyg med färg eller några enkla varianter enligt dina krav.

goScreenCapture_custom

goScreenCapture har några delningsalternativ, de är:

 • Till Urklipp
 • Via e-postklient
 • Via ccDevnet goTransfer (överföringsapp av samma utvecklare)
 • Till Microsoft Paint
 • Till Facebook
 • Spara som

Dela till Microsoft Paint är ett användbart tillägg och låter dig enkelt byta till MS Paint för lite mer avancerad redigering av tagna skärmdumpar. Stöd för fler redigeringsverktyg som Paint.Net, Photoshop, etc. skulle ha uppskattats.

goScreenCapture är ett fantastiskt litet litet verktyg som tjänar syftet, det kan vara väldigt praktiskt och användbart när du tar skärmdumpar och sparar dem. Utöver det ger de minimala redigeringsfunktionerna och mängden delningsfunktioner en twist och gör verktyget värt nedladdningen.

Klick här för att ladda ner goScreenCapture. Verktyget är gratis men kräver e-postregistrering.

Relaterade Artiklar

Back to top button