Skaparna av Skyrims ambitiösa Enderal-mod utvecklar ett fullfjädrat spel

Skyrim mods switch © Digital Trends

SureAI, den tyska studion bakom modden Enderal, en total omvandling av Skyrimgår nu vidare till att skapa ett fullfjädrat spel.

Efter att ha stöttat denna mycket älskade mod i flera år, meddelar studion i en sista patchnotering att det är dags för den att gå vidare till ett annat projekt av en helt annan skala.

Läs också:
Fallout New Vegas: en mod som ser ut som en förlängning kommer äntligen ut efter sju års utveckling

En sida vänds för moddning av Skyrim

Enderal: Forgotten Stories, tillgängligt på både Nexus Mods och Steam, var ett långsiktigt projekt från den tyska studion, som erbjuder en fullständig omvandling av originalspelet. Modden integrerade verkligen en helt ny historia och omarbetade spelmekaniken på djupet.

Detta var inte ett första försök för denna studio, ansvarig för en liknande mod på glömska, Nehrim. Men ex-moddarna känner att det är dags för dem att öka en växel och utveckla ett fullfjädrat spel.

En sista korrigerande notering avslutas därför en sista gång enderalsom slutar med tillkännagivandet av ett kommersiellt projekt som bör tillkännages ” förhoppningsvis under detta år “. Efter det anmärkningsvärda arbete som gjorts på en mod, erbjuder du helt enkelt en ny Skyrimett projekt specifikt för den tyska studion är verkligen något att väcka intresse.

Källa: Visst AI

Relaterade Artiklar

Back to top button