Skaffa en PC som inte är större än en USB-enhet under 100 $ hos Amazon

Du är ofta på resande fot och vill kunna ha en dator som är mindre än en bärbar dator till hands? Svaret finns i NiPoGi Stick till försäljning på Amazon.

NiPoGi Stick © NiPoGi

NiPoGi Mini PC Stick är en dator helt tillägnad kontorsautomation och passar in i en låda som knappt är större än en USB-nyckel. Anslut bara den till en HDMI-skärm och du har en Windows-dator.

NiPoGi Mini PC Stick i ett nötskal:

  • Mått 130 x 50 x 18 mm
  • 4 GB RAM
  • 64 GB eMMC-minne

NiPoGi Mini PC Stick är en liten dator med tekniska möjligheter som står i proportion till dess storlek, såväl som dess pris. Så du kan beställa den just nu för bara 94,99 € på Amazon.

Hitta NiPoGi Mini PC Stick för 94,99 € på Amazon

En PC som får plats i fickan för mindre än 100€

Detta erbjudande kommer att beröra personer som letar efter prisvärd hårdvara för att köra grundläggande programvara eller göra lite hacking. Det är helt enkelt en dator som kan beskrivas som “portabel” även om den saknar skärm.

Den säljs för närvarande för endast €94,99, möjligheten att knäcka för att ha en dator till hands som du kommer att kunna lägga vad du vill på. Dess primära användning är naturligtvis kontorsautomation, men du kan roa dig med att testa dess gränser om du vet lite om det.

Den bärbara/stationära PC:n för att ansluta överallt via HDMI

NiPoGi Mini PC Stick är en dator som ska anslutas till elnätet, förstås, men även till HDMI-porten på en skärm för att kunna fungera. Du trycker sedan på strömknappen och Windows 10 Pro visas på skärmen efter några sekunder.

För att använda den, två lösningar: den är utrustad med Bluetooth 4.2 så att du kan ansluta en trådlös mus och tangentbord till den. Eller, om du föredrar trådbunden, har den också två USB 3.0-portar. Dessa kan naturligtvis användas till vad du vill.

Tänk på att det även finns en Ethernet-port om du vill dra nytta av en stabilare internetuppkoppling. I övrigt är den utrustad med en Intel Celeron N4000-processor med en frekvens på 2,6 GHz och 2 Mb cache. Den har också 4 GB RAM och 64 GB eMMC-minne.

När det gäller grafiken förstår du att den inte har ett dedikerat grafikkort. Men Intel UHD Graphics 600 iGPU låter den köra grundläggande programvara under utmärkta förhållanden.

NIPoGi Stick © NiPoGi

Hitta NiPoGi Mini PC Stick för 94,99 € på Amazon

Föredrar du att välja en bärbar dator?

Om du letar efter en mer konventionell dator kan du vända dig till vårt utbud som finns på Clubic. Du hittar en topp 3 fastställd av redaktionen med detaljerade tester som support, samt en lista över enheter som testats av oss för att hitta den som passar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button