SiTa-X, den nya träningsutrustningen som förfinar swing och putting in golf

Medan pandemin covid-19 fortsätter än i dag har golf blivit en populär sport eftersom den kan spelas samtidigt som man håller sociala avstånd, och det har lett till en ökning av de som spelar golf. Speciellt med ökningen av antalet golfare mellan 20 och 30 år, fler golfprodukter tillverkade med IoT-teknik och rörelsesensorer, vilket väcker ett större intresse hos unga människor för att spela golf.

“Eftersom golf har blivit en populär sport som alla kan njuta av vill fler och fler spela golf och göra fulla drag utan att behöva tänka på säsongen eller vädret”, sa Lee. Han presenterade sedan SiTa-X som “en erfaren övningsrigg för golfsving för hela kroppen som förvandlar ditt hem till en inomhusgolfbana med TV”.

All information om SiTa-X

Den fysiska träningsutrustningen för simuleringen Helkroppsupplevelse SiTa-X är ett konvergenselement i nästa generations innehållsindustri. Den utvecklades av Bra genom ett tekniklicensavtal med Phi nätverkoch det är det en golfsving träningsutrustning som kombinerar svingrörelsesensorn och träningsstaven med en PCB-modul med integrerad svingalgoritm.

Igood levererar SiTa-X, en svängträningsmaskin, svingsensor och masssensor i ett, som kombinerar Phi golfappenvilket gör det möjligt att spela inomhusgolf när som helst och var som helst med en TV och smartphone.

“Med bara en SiTa-X Golf Swing-träningsutrustning kan även en nybörjare förbättra sina färdigheter genom olika spellägen och hela familjen kan njuta av skärmgolf,” förklarade Lee, “Tillhandahåller rörelseanalys och coachning på sving och putting och lär även ut slag , förhållningssätt och puttning, vilket får spelarna att koncentrera sig på träningen”.

Igood har inbyggda sensorer och svängträningsutrustning för att möta nuvarande kunders krav. Företaget kommer att utöka sitt produktsortiment genom att tillämpa olika designs i framtiden. Dessutom sa Lee:

“För att förbättra kvaliteten på swingträningsutrustningen, som de delar som måste kopplas mellan delarna som knapparna som kan nås och handtaget på laddningsterminalen, och stavarna som det är viktigt att inte gå sönder, vi kommer att gå för att genomföra en samarbetsforskning med produktionspartnern om material och produktionsmetod och hitta den bästa lösningen”.

Lee tillade: “Vi kommer att expandera och utveckla nya marknader genom digital marknadsföring och onlinestrategier för marknadsinträde som lyfter fram golfspelsfunktionaliteten på skärmen som möjliggör övningen av swing och putting.”

Relaterade Artiklar

Back to top button