Sista timmarna för SanDisk 128 GB microSD-kort för Nintendo Switch under 20€

Förbättra minnet på din Nintendo Switch med ett 128 GB microSDXC-kort som kostar endast €18,74 hos Boulanger!

Sandisk Switch 128 GB © SanDisk

Nintendo Switch har antingen 32 eller 64 GB basminne, beroende på vilken modell du har. Men det är väldigt enkelt att utöka det med ett microSDXC-kort som det som presenteras här, som dessutom är i Nintendos färger.

SanDisk 128 GB Switch i ett nötskal

  • 90 MB/s skriv
  • 100 MB/s läst
  • 2 års garanti

Låt oss avsluta dessa franska dagar med stil med ett erbjudande som inte går att missa på 128 GB microSDXC-kortet i färgerna som Marios svamp. Dedikerat till Switch men kan användas överallt, det här kortet kostar bara €18,74 hos Boulanger.

Hitta SanDisk 128 GB Switch för 18,74 € på Boulanger

Ett microSDXC-kort för Nintendo Switch

För att fira de franska dagarnas sista dag tackar Boulanger sina besökare med en kampanjkod, “MERCI15”, som fungerar med vissa produkter, såsom SanDisk 128 GB microSDXC-kortet som presenteras här. Visas till €24,99 istället för €34,99, den går då till €18,74 i korgen om du anger koden.

Optimera minnet på din Nintendo Switch

Minnet på Switch, oavsett om det är klassisk, Lite eller OLED, är begränsat till 32 eller 64 GB beroende på vilken modell som finns. Och det här utrymmet fylls upp väldigt snabbt, speciellt om du köper många spel på konsolens eShop. Mellan fysiska patroner, uppdateringar, DLC, skärmdumpar, videor och digitala spel blir du snabbt trång.

Det är här 128 GB microSDXC-kortet kommer in, säljs för €18,74 på Boulanger. Den passar väldigt diskret in i konsolen. Dessutom, när den väl är installerad kan du inte se den längre. Och det känns omedelbart som en konsollagringsexpansion.

Sandisk 128 GB Switch bp

Hitta SanDisk 128 GB Switch för 18,74 € på Boulanger

Du kan sedan välja var standardfilerna ska lagras i konsolen: internt eller externt minne. Att veta att om du tar bort microSDXC-kortet från konsolen så kommer data givetvis inte längre att vara tillgänglig. Även via konsolalternativen kan du bestämma dig för att flytta spel från en lagring till en annan.

Dito för skärmdumpar, så att du kan rensa upp och organisera ditt minne så bra som möjligt. Så du kommer att kunna ha flera spel installerade samtidigt och slipper ta bort ett varje gång för att installera om ett annat. Och att behöva ladda ner alla uppdateringar igen.

Hitta det bästa SD- eller microSD-kortet för dig

Om du letar efter ett microSD-kort för din enhet, inte bara Switch, tveka inte att ta en titt på Clubics jämförande guide tillägnad detta ämne. Du hittar mycket information och modeller beskrivna och betygsatta för att hjälpa dig att göra rätt val utifrån användbarheten du har av dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button